Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
emvespa

problem z odpaleniem po tankowaniu

Polecane posty

hej,

ostatnie 2 tankowania robilem wieczorem, bylo juz dosyc zimno (teraz na przyklad). zaraz po tankowaniu monster nei chce krecic.. tzn robi jedno zakrecenie i brzeczy tylko rozrusznik. po ktoryms razie odpala, nei wiem czy troche nei ruszylem manetka zeby poszlo. byl cieply, wiec to nei wkestia zimnego silnika. uspokojcie mnie prosze, bo troche mnie to zdenerwowalo. albo poweidzice co mam sprawdzic.

dzieki i pozdr

maciek

Zmień stację/paliwo na początek.

Ja niektóre obiekty omijam szerokim łukiem. Po tankowaniu w takich miejscach nie odpala/nie jeździ.

Gdy ja tak miałem w SV'ce to siadał mi akumulator. Ale nie chcę wprowadzać zamętu więc poczekaj na opinie kogoś ogarniętego ;)

Paliwo nie ma znaczenia dla pracy rozrusznika. Jeśli rozrusznik nie kręci, lub jest podobny problem to jakość paliwa, nie ma znaczenia, również temperatura.

To problem elektryczny.

rozne stacje - statoil i shell vpower.

nie kreci przez doslownie chwile, po kilku razaz odpala. i tylko po tankowaniu... na zimno zero problemu, na cieplo zero problemu, tylko na stacji nie lubi.

jak bedzie sie pogorszalo, to podjade do Was Theodor.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.