emvespa 0 Napisano Październik 17, 2012 hej, ostatnie 2 tankowania robilem wieczorem, bylo juz dosyc zimno (teraz na przyklad). zaraz po tankowaniu monster nei chce krecic.. tzn robi jedno zakrecenie i brzeczy tylko rozrusznik. po ktoryms razie odpala, nei wiem czy troche nei ruszylem manetka zeby poszlo. byl cieply, wiec to nei wkestia zimnego silnika. uspokojcie mnie prosze, bo troche mnie to zdenerwowalo. albo poweidzice co mam sprawdzic. dzieki i pozdr maciek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Październik 18, 2012 Zmień stację/paliwo na początek. Ja niektóre obiekty omijam szerokim łukiem. Po tankowaniu w takich miejscach nie odpala/nie jeździ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepik 0 Napisano Październik 18, 2012 Gdy ja tak miałem w SV'ce to siadał mi akumulator. Ale nie chcę wprowadzać zamętu więc poczekaj na opinie kogoś ogarniętego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 18, 2012 a z rana/po długim postoju kręci normalnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 18, 2012 Paliwo nie ma znaczenia dla pracy rozrusznika. Jeśli rozrusznik nie kręci, lub jest podobny problem to jakość paliwa, nie ma znaczenia, również temperatura. To problem elektryczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Październik 18, 2012 rozne stacje - statoil i shell vpower. nie kreci przez doslownie chwile, po kilku razaz odpala. i tylko po tankowaniu... na zimno zero problemu, na cieplo zero problemu, tylko na stacji nie lubi. jak bedzie sie pogorszalo, to podjade do Was Theodor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 18, 2012 Zapraszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach