gl9100 0 Napisano Październik 24, 2012 Może ktoś ma w garażu niepotrzebnego Monstera który zarasta pajęczynami, olej z niego wycieka a guma parcieje - szkoda motocykla, ja chętnie kupię ;) A poważnie: szukam Monstera 696 z rocznika 2008-2010 najchętniej z dobrego źródła. Jeśli ktoś ma na sprzedaź albo słyszał o porządnym egzemplarzu proszę o informację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUCATItoruń 0 Napisano Październik 25, 2012 Wiadomość na PW :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 25, 2012 Proponuję zakreślić budżet w jakim się poruszasz, bo 696 z tych lat może kosztować zarówno 17000zł jak i 27000zł. Do tego napisz z jakiego rejonu Polski jesteś, bo nikt z Zielonej Góry chyba nie będzie "dymał" do Augustowa by obejrzeć motocykl ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gl9100 0 Napisano Październik 25, 2012 Jestem z Krakowa, ale chętnie zrobię sobie wycieczkę nawet w dalsze rejony Polski jeśli motor będzie tego wart. Jeśli chodzi o budżet to jestem elastyczny. NIe chciałbym płacić 27000 za motor wart 17000, ale rozumiem że motor w dobrym stanie będzie kosztować więcej (nota bene jakiś farciarz kupił miesiąc temu w Krakowie nowego monstera za 25000). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gl9100 0 Napisano Październik 27, 2012 No i proszę. Monster zakupiony. Dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 27, 2012 Ale ekspres... graty :) A focia gdze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gl9100 0 Napisano Październik 30, 2012 A focia gdze? Będą, będą, ale na razie musiałem aparat fotograficzny zastawić żeby kupić AC ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach