Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Zer0

Monster M 900

Polecane posty

Mimo, że zima nadchodzi wielkimi krokami to ja już siedzę przed komputerem i szukam Monstera marzeń ii znalazłem takie cudo :

http://otomoto.pl/ducati-900-monster-M3423910.html

Jako, że moja wiedza jest znikoma, chciałbym poznać opinię osób, które wiedzą co się z czym je :D Motocykl wpadł mi w oko, szkoda tylko , że mieszkam z drugiej strony Polski, ale jeśli ten egzemplarz jest godny polecenia to wsiadam w wolnej chwili w auto z Tatą i jedziemy :D

- moto nie ma kierunków

- brak tylnego błotnika

- na śrubach przy półkach widać, że część (śrub) została wymieniona a cześć jest zardzewiała

Generalnie wygląda na to, że moto było nie tak dawno całe rozebrane, odpicowane i złożone (no i nawalone tej hydrografiki:) ). Pytanie tylko czy ktoś to robił dla siebie czy na handel i jak mocno trzymał się książki serwisowej przy składaniu... Generalnie nie dyskwalifikowałbym tego moto, ale najlepiej by było jakbyś podjechał go oglądać z kimś z okolicy.

JBo    0

Chyba juz była dyskusja na temat tego monstera na naszym forum.

Tak jakos kojarzę te dziwne wydechy...

Pewnie maja ze 110dB :lol:

Wadowice....

A tam...martini ;)

Pisz, dzwoń, wysyłaj gołębie lub znaki dymne - może zerknie i będziesz wiedział, czy zdjęcia = "real" ;)

dokładnie, tylko Martini. co prawda moto kupione na początku z Nowego Sącza, ale ja spotkałem go tylko raz i miał wtedy inne wydechy.

Tak, tak, Martini ;p

Posiadaczem jest kolega Darek, pojawił się na forum, napisał 3 posty i tyle go widzieli ;) czasami go widuje ;) moto po miście śmiga,

Jeśli chodzi o jego stan, to wydaje się OK, ale musisz się przyjrzeć dokładniej, moto na pewno wymaga dopieszczenia, ale nie jest w złym stanie, powiedział bym że jak na swój wiek, stan super!

Dzwoń do niego i popytaj, jeśli będę miał okazję się z nim spotkać, to popytam i obejrzę...

W dziale pochwal się swoim monsterem, odnajdziesz jego foty z przed roku, nie wyglądał tak pięknie, więc trzeba przyznać koledze, że zrobił swoje. Klik: http://www.forum.docpoland.com/viewtopi ... start=1260

- moto nie ma kierunków

- brak tylnego błotnika

- na śrubach przy półkach widać, że część (śrub) została wymieniona a cześć jest zardzewiała

Generalnie wygląda na to, że moto było nie tak dawno całe rozebrane, odpicowane i złożone (no i nawalone tej hydrografiki:) ). Pytanie tylko czy ktoś to robił dla siebie czy na handel i jak mocno trzymał się książki serwisowej przy składaniu... Generalnie nie dyskwalifikowałbym tego moto, ale najlepiej by było jakbyś podjechał go oglądać z kimś z okolicy.

Zauważ kolego że moto jest z 1994r, życzę Twojej maszynie takiego stanu w tym wieku ;)

Powyżej masz link, porównaj stan z przed i po kupnie, nie powiem że mi się podoba, bo wolę oryginał, ale moto jest utrzymane ok.

Zauważ kolego że moto jest z 1994r, życzę Twojej maszynie takiego stanu w tym wieku ;)

Powyżej masz link, porównaj stan z przed i po kupnie, nie powiem że mi się podoba, bo wolę oryginał, ale moto jest utrzymane ok.

Ale czy ja mówię, że moto jest źle utrzymane? Właśnie chodzi o to, że moto wygląda w miarę ok, więc patrząc na rocznik musiało być niedawno odpicowane - kwestia, żebyś (lub ktoś inny) zweryfikował jak to było zrobione:) I jak dla mnie to więcej roboty zrobił poprzedni właściciel bo obecny dodał tylko wydechy i zadupek a resztę (błotnik, kierunki, owiewkę) zredukował:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.