Zer0 0 Napisano Październik 28, 2012 Mimo, że zima nadchodzi wielkimi krokami to ja już siedzę przed komputerem i szukam Monstera marzeń ii znalazłem takie cudo : http://otomoto.pl/ducati-900-monster-M3423910.html Jako, że moja wiedza jest znikoma, chciałbym poznać opinię osób, które wiedzą co się z czym je :D Motocykl wpadł mi w oko, szkoda tylko , że mieszkam z drugiej strony Polski, ale jeśli ten egzemplarz jest godny polecenia to wsiadam w wolnej chwili w auto z Tatą i jedziemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 28, 2012 Wadowice.... A tam...martini ;) Pisz, dzwoń, wysyłaj gołębie lub znaki dymne - może zerknie i będziesz wiedział, czy zdjęcia = "real" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Październik 28, 2012 Łohoho daleka trasa się szykuje jak byś chciał te moto kupić. Nic tam nad morzem nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Październik 28, 2012 - moto nie ma kierunków - brak tylnego błotnika - na śrubach przy półkach widać, że część (śrub) została wymieniona a cześć jest zardzewiała Generalnie wygląda na to, że moto było nie tak dawno całe rozebrane, odpicowane i złożone (no i nawalone tej hydrografiki:) ). Pytanie tylko czy ktoś to robił dla siebie czy na handel i jak mocno trzymał się książki serwisowej przy składaniu... Generalnie nie dyskwalifikowałbym tego moto, ale najlepiej by było jakbyś podjechał go oglądać z kimś z okolicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Październik 28, 2012 Chyba juz była dyskusja na temat tego monstera na naszym forum. Tak jakos kojarzę te dziwne wydechy... Pewnie maja ze 110dB :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Październik 28, 2012 Wadowice....A tam...martini ;) Pisz, dzwoń, wysyłaj gołębie lub znaki dymne - może zerknie i będziesz wiedział, czy zdjęcia = "real" ;) dokładnie, tylko Martini. co prawda moto kupione na początku z Nowego Sącza, ale ja spotkałem go tylko raz i miał wtedy inne wydechy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 29, 2012 Tak, tak, Martini ;p Posiadaczem jest kolega Darek, pojawił się na forum, napisał 3 posty i tyle go widzieli ;) czasami go widuje ;) moto po miście śmiga, Jeśli chodzi o jego stan, to wydaje się OK, ale musisz się przyjrzeć dokładniej, moto na pewno wymaga dopieszczenia, ale nie jest w złym stanie, powiedział bym że jak na swój wiek, stan super! Dzwoń do niego i popytaj, jeśli będę miał okazję się z nim spotkać, to popytam i obejrzę... W dziale pochwal się swoim monsterem, odnajdziesz jego foty z przed roku, nie wyglądał tak pięknie, więc trzeba przyznać koledze, że zrobił swoje. Klik: http://www.forum.docpoland.com/viewtopi ... start=1260 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 29, 2012 - moto nie ma kierunków- brak tylnego błotnika - na śrubach przy półkach widać, że część (śrub) została wymieniona a cześć jest zardzewiała Generalnie wygląda na to, że moto było nie tak dawno całe rozebrane, odpicowane i złożone (no i nawalone tej hydrografiki:) ). Pytanie tylko czy ktoś to robił dla siebie czy na handel i jak mocno trzymał się książki serwisowej przy składaniu... Generalnie nie dyskwalifikowałbym tego moto, ale najlepiej by było jakbyś podjechał go oglądać z kimś z okolicy. Zauważ kolego że moto jest z 1994r, życzę Twojej maszynie takiego stanu w tym wieku ;) Powyżej masz link, porównaj stan z przed i po kupnie, nie powiem że mi się podoba, bo wolę oryginał, ale moto jest utrzymane ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Październik 29, 2012 Zauważ kolego że moto jest z 1994r, życzę Twojej maszynie takiego stanu w tym wieku ;)Powyżej masz link, porównaj stan z przed i po kupnie, nie powiem że mi się podoba, bo wolę oryginał, ale moto jest utrzymane ok. Ale czy ja mówię, że moto jest źle utrzymane? Właśnie chodzi o to, że moto wygląda w miarę ok, więc patrząc na rocznik musiało być niedawno odpicowane - kwestia, żebyś (lub ktoś inny) zweryfikował jak to było zrobione:) I jak dla mnie to więcej roboty zrobił poprzedni właściciel bo obecny dodał tylko wydechy i zadupek a resztę (błotnik, kierunki, owiewkę) zredukował:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach