Diabeł 0 Napisano Sierpień 10, 2013 Sorki bardzo, "trochę" zjechałem z kursu wątku, tak jakoś no... ekskjuzemła :)Co do rocznika monstera to chyba nie ma za bardzo znaczenia jeśli stan techniczny jest w porządku, tak jak wizualny? :) Za granicą roczniki >97 trzymają cenę widzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Sierpień 19, 2013 A wracając do tematu, jakiej pojemności miał silnik ten monster? Ja z bratem kupiliśmy monstera 900 z 94 r. od naszego klubowicza. Ten model staje się już klasykiem. Ostatnio widziałem ogłoszenie we Włoszech Ducati 999S sprzedam lub zamienie na monstera 900 z pierwszej serii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 19, 2013 904 cm sześć..( +- ) Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Sierpień 19, 2013 A wracając do tematu, jakiej pojemności miał silnik ten monster? Ja z bratem kupiliśmy monstera 900 z 94 r. od naszego klubowicza. Ten model staje się już klasykiem. Ostatnio widziałem ogłoszenie we Włoszech Ducati 999S sprzedam lub zamienie na monstera 900 z pierwszej serii. to była 600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Sierpień 19, 2013 Ok, to dlatego tak niska cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Sierpień 19, 2013 Ok, to dlatego tak niska cena. Tam było trochę do roboty. Na pewno lagi, rozrząd i coś jeszcze , ale sobie teraz nie przypominam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabeł 0 Napisano Sierpień 20, 2013 Tam było trochę do roboty. Na pewno lagi, rozrząd i coś jeszcze , ale sobie teraz nie przypominam. Nawet jeśli to i tak wydaje mi się, że nie były to kosmiczne koszty jakieś, mając przykładowo budżet 6-7k zł można było doprowadzić tego potworka do bdb stanu, a nawet lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Sierpień 20, 2013 W tych granicach cenowych kupiłbyś spokojnie moto od kogoś z forum. Ja osobiście wolałbym tak. W ten sposób unikniesz niespodzianek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Sierpień 21, 2013 Stigi mądrze mówi - co nagle to po diable :P Weź zimny prysznic i czekaj na okazję, może jest tuż za rogiem?? ;) Poza tym, już niedługo sezon się kończy, więc na pewno kilka sztuk powinno wypłynąć - cierpliwość popłaca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabeł 0 Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) Stigi mądrze mówi - co nagle to po diable :P Weź zimny prysznic i czekaj na okazję, może jest tuż za rogiem?? ;) Poza tym, już niedługo sezon się kończy, więc na pewno kilka sztuk powinno wypłynąć - cierpliwość popłaca :) Jak się człowiek spieszy to się Diabeł cieszy :twisted: Jestem cierpliwy... nie pali mi się nigdzie ale... nie, nie porzucam tej choroby :D Nie mam zamiaru najmniejszego ;) Z którego roku by nie był potworek to przyjmę z otwartymi rękoma... nawet pojemność nie ma dla mnie znaczenia dużego, byleby to nie był litrowiec bo się zabiję zaraz heheh Całkiem możliwe, że to ten sam? :) http://otomoto.pl/ducati-monster-600m-M3771436.html Edytowano Sierpień 21, 2013 przez Diabeł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach