Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Stigi

Co sądzicie o Monsterze z 94?

Polecane posty

Sorki bardzo, "trochę" zjechałem z kursu wątku, tak jakoś no... ekskjuzemła :)
Co do rocznika monstera to chyba nie ma za bardzo znaczenia jeśli stan techniczny jest w porządku, tak jak wizualny? :) Za granicą roczniki >97 trzymają cenę widzę...

A wracając do tematu, jakiej pojemności miał silnik ten monster? Ja z bratem kupiliśmy monstera 900 z 94 r. od naszego klubowicza. Ten model staje się już klasykiem. Ostatnio widziałem ogłoszenie we Włoszech Ducati 999S sprzedam lub zamienie na monstera 900 z pierwszej serii.

A wracając do tematu, jakiej pojemności miał silnik ten monster? Ja z bratem kupiliśmy monstera 900 z 94 r. od naszego klubowicza. Ten model staje się już klasykiem. Ostatnio widziałem ogłoszenie we Włoszech Ducati 999S sprzedam lub zamienie na monstera 900 z pierwszej serii.

to była 600

Ok, to dlatego tak niska cena.

Tam było trochę do roboty. Na pewno lagi, rozrząd i coś jeszcze , ale sobie teraz nie przypominam.    

Tam było trochę do roboty. Na pewno lagi, rozrząd i coś jeszcze , ale sobie teraz nie przypominam.    

Nawet jeśli to i tak wydaje mi się, że nie były to kosmiczne koszty jakieś, mając przykładowo budżet 6-7k zł można było doprowadzić tego potworka do bdb stanu, a nawet lepiej :)

W tych granicach cenowych kupiłbyś spokojnie moto od kogoś z forum. Ja osobiście wolałbym tak. W ten sposób unikniesz niespodzianek.

Stigi mądrze mówi - co nagle to po diable :P Weź zimny prysznic i czekaj na okazję, może jest tuż za rogiem?? ;)

Poza tym, już niedługo sezon się kończy, więc na pewno kilka sztuk powinno wypłynąć - cierpliwość popłaca :)

Stigi mądrze mówi - co nagle to po diable :P Weź zimny prysznic i czekaj na okazję, może jest tuż za rogiem?? ;)

Poza tym, już niedługo sezon się kończy, więc na pewno kilka sztuk powinno wypłynąć - cierpliwość popłaca :)

Jak się człowiek spieszy to się Diabeł cieszy :twisted: Jestem cierpliwy... nie pali mi się nigdzie ale... nie, nie porzucam tej choroby :D Nie mam zamiaru najmniejszego ;) Z którego roku by nie był potworek to przyjmę z otwartymi rękoma... nawet pojemność nie ma dla mnie znaczenia dużego, byleby to nie był litrowiec bo się zabiję zaraz heheh

Całkiem możliwe, że to ten sam? :) http://otomoto.pl/ducati-monster-600m-M3771436.html

Edytowano przez Diabeł

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.