klekot999 29 Napisano Listopad 12, 2012 Do sprzedania: - kompletny nowy zestaw: kolektory + tłumik + ecu + pokrywa + stelaż - do Sportclassica - nie wiem w tej chwili jaka to firma - prawdopodobnie Shark ( może ktoś mnie wyręczy) - w kraju będzie za ok. 1 miesiąc - cena ok. 3500 zł oczywiście do uzgodnienia - telefon do Ryśka z Jedwabnego - właściciela: 0606814703 można dzwonić nawet po 22-giej Jak czegoś nie podałem drodzy Cenzorzy to przepraszam. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 13, 2012 Przedzimowa obniżka ceny... ok. 2800 złotych Uwaga Okazja.. Wg. bardzo doświadczonych małolatów z allegro taki zestaw daje co najmniej 20-25 KM mocy lub śmocy :mrgreen: .... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 13, 2012 do monoposto rzecz jasna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 14, 2012 Monoposto, Biposto, Triposto Riposto terro itp... :lol: Poważnie... Przy odrobinie chęci da się radę...kwestia mocowania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 14, 2012 Jak nie znajdzie się ewentualny chętny, zamontujemy w naszym Ducati GT 1000... Pozdr. J-999 P.S. Prawdopodobnie razem z tłumikiem będą jeszcze jakieś inne rzeczy do odsprzedania ( 3 kurtki rozmiar 54-52, amorek skrętu, regulator do 999, wszystko nowe rzeczy), ale jak przyjdą na miejsce, to się oceni i zdecyduje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 14, 2012 kusi extrasami:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 14, 2012 kusi extrasami:):) Offtopując, Archie, masz jedne z fajniejszych wydechów w parówce, nie mantykuj 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 14, 2012 ten Zard to od zawsze był mój target:) ale masz rację Darku!!! koniec offtopa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Grudzień 28, 2012 Tłumik już dotarł, kurtki i spodnie także( jednak te rzeczy nie są jednak na sprzedaż :-) ) Tłumik z kompletem ECU i mocowaniem jest w stanie idealnym , nie widać śladów użycia... Cena 2600 zł . Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach