klekot999 29 Napisano Listopad 21, 2012 Makaron - 4 garnki w rzędzie co prawda w wyścigówce Ducati już było, więc to nie jest nic nowego... Ja to właśnie sobie myślę, że Ducati poszło diametralnie w złym kierunku po zatrudnieniu VR, nie dość, że zmiany nic nie dały, to jeszcze zabierał kasę potrzebną na rozwój motocykla 20 mln to nie w kij dmuchał, nawet za granicą... Oby teraz zmiany poszły w dobrym kierunku... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 1, 2012 Oby, ekipa po testach w Jerez jest pozytywnie nastawiona - poprawili czas w stosunku do czasów z rundy w Jerez o blisko 1,5 sek więc może to wskazywać na dobrą drogę. A tu tak dla przypomnienia wklejam zdjecie które mówi wszystko ( swoją droga sa takie dwa zdjecia i oba są rewelacyjne - jedno poniżej ), cały sezon 2007 Kaziu zastanawiał się gdzie jest reszta stawki: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Grudzień 1, 2012 Tak, był doskonały najlepszy jezdziec. Podobne zdjecie widziałem na fabryce po sezonie 2011 o tytule " Grazie Carlos" ......i jeszcze jedno. Janek nasz był chyba jedynym, który jasno od poczatku do końca przewidzial, ze z VR za sterami naszych maszyn nic nie bedzie. Jak Ducati z Audi wszystko poukłada bedzie tylko lepiej, juz sie porządki zaczęły........i widac poprawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 1, 2012 To moje ulubione - dla mnie to zdjęcie oddaje w 100% to co działo sie w sezonie 07. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Grudzień 1, 2012 Czyzby Ducati musiałio miec siódemke na sobie by wygrywać, a moze tylko 4-ke. :) Bo jakos 6 nie daje rady....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 1, 2012 Czyzby Ducati musiałio miec siódemke na sobie by wygrywać, a moze tylko 4-ke. :) Bo jakos 6 nie daje rady....... O tym nie myślałem a cś w tym jest, najczęściej Ducat Mistrzostwo zdobywał z cyferką 2 samą lub z dodatkiem 21, 52, 23, 27 może też być z jedynką np. 100 widać szczśliwe cyfry dla Ducati to 1, 2, 4, 21, 23, 27, 52, 100 Pierwsze sześć cyfr trzeba obstawić w LOTTO ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach