Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

Zmiany w DUCATI CORSE

Polecane posty

Makaron - 4 garnki w rzędzie co prawda w wyścigówce Ducati już było, więc to nie jest nic nowego...

Ja to właśnie sobie myślę, że Ducati poszło diametralnie w złym kierunku po zatrudnieniu VR, nie dość, że zmiany nic nie dały, to jeszcze zabierał kasę potrzebną na rozwój motocykla 20 mln to nie w kij dmuchał, nawet za granicą...

Oby teraz zmiany poszły w dobrym kierunku...

Pozdr. J-999

krl    0

Oby, ekipa po testach w Jerez jest pozytywnie nastawiona - poprawili czas w stosunku do czasów z rundy w Jerez o blisko 1,5 sek więc może to wskazywać na dobrą drogę.

A tu tak dla przypomnienia wklejam zdjecie które mówi wszystko ( swoją droga sa takie dwa zdjecia i oba są rewelacyjne - jedno poniżej ), cały sezon 2007 Kaziu zastanawiał się gdzie jest reszta stawki:

post-968-1366038927,0397_thumb.jpg

Tak, był doskonały najlepszy jezdziec. Podobne zdjecie widziałem na fabryce po sezonie 2011 o tytule " Grazie Carlos"post-169-1366038927,2488_thumb.jpg

......i jeszcze jedno. Janek nasz był chyba jedynym, który jasno od poczatku do końca przewidzial, ze z VR za sterami naszych maszyn nic nie bedzie. Jak Ducati z Audi wszystko poukłada bedzie tylko lepiej, juz sie porządki zaczęły........i widac poprawe.

krl    0

To moje ulubione - dla mnie to zdjęcie oddaje w 100% to co działo sie w sezonie 07.

post-968-1366038927,3856_thumb.jpg

Czyzby Ducati musiałio miec siódemke na sobie by wygrywać, a moze tylko 4-ke. :) Bo jakos 6 nie daje rady.......

krl    0
Czyzby Ducati musiałio miec siódemke na sobie by wygrywać, a moze tylko 4-ke. :) Bo jakos 6 nie daje rady.......

O tym nie myślałem a cś w tym jest, najczęściej Ducat Mistrzostwo zdobywał z cyferką 2 samą lub z dodatkiem 21, 52, 23, 27 może też być z jedynką np. 100 widać szczśliwe cyfry dla Ducati to 1, 2, 4, 21, 23, 27, 52, 100

Pierwsze sześć cyfr trzeba obstawić w LOTTO ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.