Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
SCHNNAZZI

749 Zielona Góra

Polecane posty

Czy ktoś zna ten moto lub czy mógłby podjechać aby go sprawdzić?

Cena bardzo atrakcyjna (powiedziałbym że wręcz za niska... ciekawe czemu - może mina jakaś ;/) i zastanawiam się nad kupnem. Dziękuję za wszelką pomoc :)

http://tablica.pl/oferta/ducati-749-z-k ... 1MPoX.html

Panowie czy warto się interesować takim moto po obróceniu panewki? Silnik według właściciela został wyremontowany i ładnie pracuje. Podobno zrobiony full serwis. Po remoncie przejechane już 3500km i wszystko jest OK. Jeżeli tak to na co zwrócić jeszcze uwagę przy takim moto? Jest niezła okazja do kupna, ale mam mieszane uczucia. Serce mówi bierz tą piękność; bo ci ją zaraz ktoś podkupi, ale rozum podpowiada, żebym się tak nie spieszył z tym zakupem skoro mam 750tkę już dwa sezony i moto mnie nigdy nie zawiodło. A nie chciałbym wtopić się w minę ;/ dylemat.... A może tak poczekać i kupić troszkę droższą, ale w przyszłości z forum? Ehhhhhhhh. . . . . .

połączone, bo czuję, że to o to 749 chodzi

jeśli o inny motocykl proszę o wiadomość

magda

Moto na allegro stało już dość długo i jak widać bez odzewu. Jak dobrze pamiętam Martini u tego gościa oglądał Hypka który pozostawiał wiele do życzenia. No, ale najlepiej sprawdzić.

Magda zawsze czujna :) Tak o tego 749 chodzi. Facet teraz mówi coś o zamianie na mojego 750 z moją dopłatą.... kurdę nie iwme co robić....... ale jak mówisz, że długo stał to znaczy, że coś z Nim musi być nie tak. No i wolałbym aby moto nie miało remontu silnika robionego. Tak naprawdę nie wiadomo jak to było wszystko poskładane. Sam nie wiem co robić.

Magda zawsze czujna :) Tak o tego 749 chodzi. Facet teraz mówi coś o zamianie na mojego 750 z moją dopłatą.... kurdę nie iwme co robić....... ale jak mówisz, że długo stał to znaczy, że coś z Nim musi być nie tak. No i wolałbym aby moto nie miało remontu silnika robionego. Tak naprawdę nie wiadomo jak to było wszystko poskładane. Sam nie wiem co robić.

Czy nie widzisz, że nawet sam odpowiadasz sobie na zadawane tutaj pytanie? :D

Musisz tak skalkulować cenę, żeby starczyło kasy na ewentualny używany silnik Testastretta ( może być 999)...

Pozdr. J-999

Klekot999 chyba sobie żartujesz :shock:

NO WAY

Zostaje 750.

Nie mam ochoty ani kasy, żeby bawić się w taką przekładkę serca.

Temat do zamknięcia.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.