DUCAtik 0 Napisano Listopad 22, 2012 Jak w temacie. Motocykl z tego tematu: viewtopic.php?f=121&t=10162 Zmuszony jestem sprzedać. Trafił mi się nowszy model. Więc tego postanowiłem sprzedać. Zainteresowanym udzielę wszelkich info pod nr. 507077951 Polecam moto przywiezione z Włoch, stan fajny, silnik pięknie pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Listopad 23, 2012 kolega wstępnie zainteresowany. Poproszę o zdjęcia w jakim teraz jest stanie oraz proszę podać cenę. Może być na pw. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUCAtik 0 Napisano Listopad 23, 2012 Wysle wszystko jak wroce z pracy. Teraz tylko z komorki moge napisac. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUCAtik 0 Napisano Listopad 26, 2012 Paręzdjęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUCAtik 0 Napisano Listopad 27, 2012 Cena do oddania nie podlegająca negocjacji 5000zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUCAtik 0 Napisano Styczeń 21, 2013 Odświeżam ofertę. Sprzedam po kosztach, potrzebuję gotówki. Więc cena spada na 4200...trzema motocyklami nie będę raczej jeździł. Zapewniam, że nowy nabywca będzie zadowolony. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murdoc 0 Napisano Styczeń 21, 2013 Cholera, gdybym nie miał tak daleko to bym go chętnie wziął :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUCAtik 0 Napisano Styczeń 22, 2013 Dodaję kilka aktualnych zdjęć i film gdzie słychać jak pracują wydechy po modyfikacji. Aha, błotnik tylny też mam do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 22, 2013 Albo mi umknęło Albo kolega ceny nie podał, a to niezgodne z zasadami :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 23, 2013 Albo mi umknęło Albo kolega ceny nie podał, a to niezgodne z zasadami :twisted: Umknelo Ci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabeł 0 Napisano Styczeń 23, 2013 Eeeeeh wszystko fajnie pięknie ładnie, ja mam blisko tylko kasy brak cholera no, gdybym nie musiał zrobić zawieszenia w aucie... :( Cena jeszcze niska taka... faken! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 23, 2013 Eeeeeh wszystko fajnie pięknie ładnie, ja mam blisko tylko kasy brak cholera no, gdybym nie musiał zrobić zawieszenia w aucie... :( Cena jeszcze niska taka... faken! Po co ci zawieszenie w aucie, skoro mozesz jezdzic motorem ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabeł 0 Napisano Styczeń 23, 2013 No jeszcze nie mogę na moto latać przez durnego rowerzystę w deszczu, o godzinie 17 i przy temp ~3st. :roll: Poza tym co do zawieszenia to tylne amorki, nowe sprężyny i poduszki pod silnik + jeszcze jakieś inne pierdoły do zrobienia i wydatki rosną,a niestety muszę to zrobić, nie ma mocnych :/ Nie róbmy OT :P No gdyby była kasa to bym już na ten weekend jechał obejrzeć, osłuchać i pewnie zabrać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Styczeń 23, 2013 Jak pojedziesz obejrzeć i osłuchać kasa się sama znajdzie :D Ładny Monsterek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabeł 0 Napisano Styczeń 23, 2013 Pewnie tak by było tylko bez prawka średnio to i tak widzę :/ Teorię mam zdaną jeszcze w grudniu, praktyczny oblany na mieście w styczniu i teraz bądź mądry i ogarnij :/ Aż mi się nie chce już dowiadywać jak to teraz jest - czy muszę na nowych zasadach zdawać czy na starych... :( Zmiany przepisów im się zachciało, banda debili... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerrry 0 Napisano Styczeń 23, 2013 Moto miało malowaną ramę, czy mi się zdaje? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek88 0 Napisano Styczeń 23, 2013 jesli mozesz to napisz mi na pw w jakim jest stanie technicznym, co jest do zrobienia/wymiany tylko szczerze, licze sie z wydatkami i biore je pod uwage ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUCAtik 0 Napisano Styczeń 24, 2013 Cena do oddania nie podlegająca negocjacji 6000zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach