jakitaki 1 Napisano Grudzień 4, 2012 Właśnie nabyłem 2 szt. nowych płyt DVD z sezonu 1992 SBK - klasyka w pełnym wydaniu : Polen , Fogarty i piękne Ducati 851 w akcji :D . Jedną z nich mogę odsprzedać bez zysku ! Cena 35 zł z przesyłką . Płytki już do mnie jadą ale może to potrwać ze 2 -3 tygodni . Kto pierwszy ten lepszy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 4, 2012 Poproszę sztukę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Grudzień 4, 2012 Szybka akcja :lol: . Ok jak tylko dotrze do mnie wysyłam dalej . Wrzuć dane na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Grudzień 4, 2012 Idz z dzieckiem przerobić. poczytać literkę "z" i normalnie nie zdarzysz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Grudzień 4, 2012 Idz z dzieckiem przerobić. poczytać literkę "z" i normalnie nie zdarzysz :D :D Kupione na http://www.dukevideo.com/ . Swoją drogą jest parę fajnych pozycji "za grosze" , np SBK sezon 2003, 2007 , 2008 za 5 funciaków . Może kto skorzysta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach