Jurek 0 Napisano Grudzień 19, 2012 Witam kolegów Czy ktoś z kolegów oglądał, macał może coś powiedzieć; http://moto.allegro.pl/ducati-998-bipos ... 46774.html przeniesione chińskie ostrzeżenie (regulamin, pkt.29 :evil: ) magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Grudzień 19, 2012 Motocykl już był opisywany na tym forum w dziele znalezionych, poszukaj dobrze. Stoi na allegro już od ponad pół roku, na początku wołali z niego koło 40tys. z tego co pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurek 0 Napisano Grudzień 19, 2012 Może wie ktoś coś więcej bo przeszukałem cały dział i nic konkretnego na temat tego ducata nie znalazłem. Może jest ktos na forum z Koszalina ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Grudzień 20, 2012 A nie lepiej zagadać o 996 które jest w dziale sprzedam? viewtopic.php?f=76&t=10359 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Grudzień 20, 2012 996 to nie 998 - jakoś to drugie jest większym rarytasem, no zostajesz jeszcze 916... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurek 0 Napisano Grudzień 20, 2012 Cena którą uzgodniłem za 998 nie różni się wiele od tej 996 w dziale sprzedam . Myślę że lepiej kupić 998 z polskiego salonu i podobno "bezwypadkowa" - ale to podobno. Dlatego szukam kogoś z okolic Koszalina aby popatrzył bo ja mam 800km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Grudzień 20, 2012 996 to nie 998 - jakoś to drugie jest większym rarytasem, no zostajesz jeszcze 916... Ja to jak baba trochę jestem :D W tych modelach głównie mi się wygląd podoba :D osiągów i tak nie byłby ich w stanie wykorzystać - stąd ja bym najchętniej z Ducatów sportowych - obok Monstera postawił 748 (bądź 749) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 20, 2012 996 to nie 998 - jakoś to drugie jest większym rarytasem, no zostajesz jeszcze 916... Ja to jak baba trochę jestem :D W tych modelach głównie mi się wygląd podoba :D osiągów i tak nie byłby ich w stanie wykorzystać - Tyle że 996 różni się wyglądem od 998 ;) Że o róznicach silnikowych nie wspomnę i to nawet nie w kwestii osiągów. To po prostu dwa zupełnie różne motocykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Grudzień 20, 2012 996 to nie 998 - jakoś to drugie jest większym rarytasem, no zostajesz jeszcze 916... Ja to jak baba trochę jestem :D W tych modelach głównie mi się wygląd podoba :D osiągów i tak nie byłby ich w stanie wykorzystać - Tyle że 996 różni się wyglądem od 998 ;) Że o róznicach silnikowych nie wspomnę i to nawet nie w kwestii osiągów. To po prostu dwa zupełnie różne motocykle. A to ja tym razem czysto wizualnie kukam - kwestie techniczne JA pomijam. I aż tak bardzo się nie różnią :D (choć oczywiście masz rację) - ogólnie ;) Sorrka za generowanie offtopu :D Zima temu sprzyja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Styczeń 15, 2013 Witam kolegów Czy ktoś z kolegów oglądał, macał może coś powiedzieć; http://moto.allegro.pl/ducati-998-bipos ... 46774.html przeniesione chińskie ostrzeżenie (regulamin, pkt.29 :evil: ) magda Jurek, jesli szukasz superbike to Frencci planuje sprzdac swój sprzet. Moze warto by rozatrzec tą kwestie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach