Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
cinek78

02 OPTIMIZER DUCATI 848 sondy lambda

Polecane posty

jak w temacie - mam do sprzedania 02 optimizer - czyli urządzenie które wpina sie między sonde lambda , a ECU (w orginalne kostki) , co jest niezbędnym elementem przy modyfikacjach filtra powietrza lub układu wydechowego - jak wiemy mody tych układów prowadza do zubozenia składu mieszanki, co prowadzi do podniesienia temperatury spalnia, strzelania w wydech a w skrajnych przypadkach do wypalenia zaworów wydechowych tym samym do zniszczenia silnika... element nabyłem nowy , zainstalowany na chwile 1 raz , ze wzgledu iż w "połowie" projektu zapadła decyzja że bede przeprowadzał remapping orginalnego ECU, czyli wyłaczyłem wogóle sondę , a AFR zablokowałem na stałych dawkach na poziomie 13,4 , Tym samym zakupione urzadzenie lezy bezuzytecznie na półce..... dla ciekawskich: 02 optymizer zadziała w kazdym ducacie z tradycyjna kostka 4 pinową , obsługuje 1 sondę.. sygnowany jest do modelu 848. - sprawdzałem w diable i MTS 1200 - tez działa ... sprowadza mieszanke w okolice 12,8-13,6 AFR.

cena do ustalenia - nowy ponad 800 zł - mysle że w okolicach połowy ceny sie spotkamy... ;)

Ważna rzecz: 02 optymizer działa w sposób ciągły , czyli mieszanka jest "utrzymywana" w pełnym zakresie obrotowym obsługiwanym przez sonde orginalnie... :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.