krl 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Tak wsam raz na zimowe wieczorya w zasadzie na zimową godzinkę ;) GP Spain tylko i włącznie z pokładu motocykli: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PIeNz1vmY4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 4, 2013 Faktycznie ! Inne ogladanie. Jak ogladnąłem to później byłem zmeczony :shock: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 4, 2013 Z kubka mi sie wylalo na jednym z zakretow :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 4, 2013 Znowu oglśdałem tym razem z Franz`ową bylismy na tym zakrecie też :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 5, 2013 To pisze ja syn Franza, JANEK " chłopaki ogarniaja temat jazdy, lubie taką spokojną analizę w zimie z espresso, KRL :D " . Tata z Leną ogladają Pania Kowalczyk :lol: " poźniej mamie, tacie cos trzeba będzie podpowiedzieć :idea: na padocku" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 5, 2013 To pisze ja syn Franza, JANEK " chłopaki ogarniaja temat jazdy, lubie taką spokojną analizę w zimie z espresso, KRL :D " . Tata z Leną ogladają Pania Kowalczyk :lol:[attachment=0]20130105725.jpg[/attachment]" poźniej mamie, tacie cos trzeba będzie podpowiedzieć :idea: na padocku" Nie ma jak wsparcie rodziny :thumbup: Naprawdę świetnie się to ogląda ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 5, 2013 To prawda, ogląda się rewelacyjnie. A jeszcze lepiej się czuję jak pomyślę, że za nie tak odległy czas nowe rozdanie się zacznie, choć bez tego Pana który aktualnie rybki łowi. ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Ufam, ze wróci za rok. i bedzie jezdził dzieki Audi dla Ducati sam w teamie tak jak Max w WSBK............ :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach