Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
martini

filtr z przebiegiem może 1500km

Polecane posty

Oddam filtr do monsterka, kompatybilny (fajne słowo) w zasadzie z każdym seryjnym airboxem monstera (jeśli nie to Theoś mnie poprawi) ja miałem go w 800cc 2003r. zrobiłem na nim wiosną max 1500km, potem zakupiłem KN, na pierona mi on a żal wyrzucić...

filterek jest bardzo czysty, w porównaniu z tym po 6000tysiach, widać że nie był długo eksploatowany...

Kto pierwszy ten lepsiejszy i zabiera... Pisać na PW adresik, liczy się data stempla pocztowego wiadomości z adresem ;)

IMAG0768.jpg

IMAG0769.jpg

Jak zapasi do S2R 800 to biere :P

Wysylac nie musisz, spotkamy sie na wiosne to mi podrzucisz no chyba ze nie masz go gdzie trzymac....

Wysylac nie musisz, spotkamy sie na wiosne to mi podrzucisz no chyba ze nie masz go gdzie trzymac....

SZYBKI JESTEŚ, RACZEJ SPASUJE DO SR... WIĘC MASZ ZAKLEPANE... TO DO ZOBA WIOSNĄ ;)

SZYBKI JESTEŚ, RACZEJ SPASUJE DO SR... WIĘC MASZ ZAKLEPANE... TO DO ZOBA WIOSNĄ ;)

Oj tam szybki :P wrocilem od dziewczyny i obczailem forum 8-) Masz u mnie piwo :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.