Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Klimak

Naprawa uszkodzonego baku MTS620

Polecane posty

Cześć,

na zakończenie ostatniego sezonu wrocławski wicher zrobił mi niespodziankę i przewrócił moją Multi 620 na prawy bok. Polało się paliwo, a po zdjęciu popękanej owiewki okazało się, że niewielkiemu uszkodzeniu uległ też sam bak. Pęknięcie widać dokładnie na załączonych zdjęciach, a moje pytanie brzmi: komu we Wrocławiu zlecić taką naprawę? Wiadomo, zależy mi na tym, żeby było to zrobione profesjonalnie. Ma ktoś jakiekolwiek doświadczenia ze spawaniem plastikowego baku?

Z góry dzięki za pomoc!

post-1134-1366039062,6888_thumb.jpg

post-1134-1366039062,9768_thumb.jpg

post-1134-1366039063,2914_thumb.jpg

ma dobrego fachmana , ale klei - nie spawa.... wykonał dla mnie juz ok. 3 zbiorników z tworzyw i 2 z metalu - wszystkie mimo upływu lat trzymaja i służą wiernie włascicielom.... nie wiem co masz na mysli pisząc "profesonalnie" - jesli to ma ozanczać od A do Z to nie pomoge , ale jesli lakierowanie + przygotowanie juz sam załatwisz, to gośc bardzo solidnie wykonuje swoja prace (tz. likwidacje wycieku) ..inna sprawa ,że jak patrze na foto to chyba obedzie sie bez lakierowania , bo i tak wyciek jest pod elementem który to przykryje... do Oleśnicy nie masz daleko... ;)

Świetnie, dzięki, Oleśnica jak najbardziej mi odpowiada.

Klejenie czy spawanie, nie ważne. Ważne, żeby nic nie ciekło, a lakierowanie najpewniej faktycznie będzie zbędne.

Czy myślisz, że mogę podjechać z motocyklem na lawecie? Zdecydowanie chciałbym uniknąć zdejmowania baku, bo to rozkręcanie połowy motocykla.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.