Alfone 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Witajcie, proszę rzućcie okiem na tego potwornickiego. KLIK Z tego co mi się udało wyciągnąć od sprzedającego moto minimum od ponad dwóch lat nie widział nowych pasków, napęd chyba już do wymiany będzie?, podnóżki kierownika zmienione. Nie wiem, może kolory na monitorze mam takie jaskrawe czy coś, ale lakier ramy jakiś jasny mi się wydaje :P Widzicie coś więcej? Dziękuję uprzejmie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Styczeń 16, 2013 dziwnie wygląda przednia lampa, na pierwszym zdjęciu jest ok natomiast na drugim wygląda jakby była zamala, mozliwe ze wymieniona na tanszy model ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Zapinki na ramie, lewy dekiel inny kolor niż zaślepka, kolor felg, naklejka znamionowa ? moj monster ma wiecej przebiegu, jakby wygląda lepiej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Styczeń 16, 2013 tu sie chyba przekrecil licznik km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Faktycznie tabliczka znamionowa zniknienta. Trzeba by było spojrzeć czy pod opaskami na ramie lakier nie ma innego koloru. Jeśli nie oznaczałoby to że rama była malowana. W innym wypadku pod opaskami lakier byłby ciemniejszy. Nie wyblakłby. plpt masz najlepsze malowanie więc musi wyglądać dobrze :) Pociekło coś po deklach z lewej, widać zacieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 16, 2013 Naklejka jest, tyle, że nieźle poodzierana przez mocowanie tłumika. Nie wiem, czy to nie pochodzenie z UK - śruby zaśniedziałe, widać to na zdjęciu z zegarami. No i licznik w milach. Zdjęcie tylnej zębatki ładnie pokazuje, że łańcuch się łamie sam - nawet gdy powinien iść prosto ;) :lol: "Pamiętaj moto kupujesz od motocyklisty nie od handlarza." Z tego co mi się udało wyciągnąć od sprzedającego moto minimum od ponad dwóch lat nie widział nowych pasków, No cóż. Jak widać - są motocykliści i ... Ducatisti :lol: Przy odpowiednich "pieszczotach" może być z tego fajne Monstrum, ale chyba nie za te pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 16, 2013 Hej ! Tomek! miał być 749... A ten monster mi się nie podoba i jak reszta, myślę że ma barwną przeszłość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Hyhy sprzedawca na hasło serwis gdzie robią Ducaty proponuje mi sprawdzenie u znajomego mechanika u którego go kupił 2 lata temu :lol: Chyba odpuszczam nawet bez oględzin. Co do marzenia - 749 to się jeszcze zobaczy bo tu głównie o majętność chodzi, a tu martwy sezon powstał :( ps. Biały ma oko - moto z UK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 16, 2013 Ok, jak byś jechał coś oglądać, służę okiem... co dwa stricte ducatowe oka to nie jedno... ale przekonałem się, że daleko nie opłaca się jechać, bo się można przejechać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Styczeń 16, 2013 motocykl rzeczywiście z rynku UK. Gorlice, to w sumie 45km ode mnie, było już na allegro kilka razy to ogłoszenie, ale z ceną koło 12tyś. nawet nieśmiało napisałem do sprzedawcy z propozycją odkupienia/zamiany tłumików górnych, ale nie był raczej zainteresowany, bo się nie odezwał. nie wygląda najgorzej, można się przejechać, aczkowlwiek cena wydaje się ciut za wysoka. pewnie gdyby okazał się OK, to 9000zł byłoby ceną okazyjną. pewnie sobie jeszcze postoi, bo w naszej biednej, galicyjskiej okolicy Ducati raczej nie jest najpopularniejsze. tu się kupuje raczej niezawodną japonię ;) p.s.lampa rzeczywiści, chyba jakiś zamiennik, no i te odblaski na chłodnicy oleju?-swoją drogą też wygląda na nieoryginalną, ale ja tam się nie znam.... stopki kierowcy akcesoryjne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach