Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
łukasz88

Kupie 749/999

Polecane posty

Rozpoczynam poszukiwania swojedo pierwszego Ducati.Co prawda moj dotychczasowy,pospolity,japonski motocykl jeszcze stoi w garazu,ale mam cicha nadzieje ze z nadejsciem pierwszych oznak wiosny sie sprzeda.Szukam modelu 749/999 choc ze wzgledu na moc bardziej sklaniam sie w strone 749.Zalezy mi zeby znalezc motocykl z pewnej reki od motocyklisty a nie handlarza.Nie ma dla mnie wiekszego znczenia kolor czy wersja (choc czerwien Ducati powala mnie na kolana z zachwytu :D ) Jesli ktos z forumowiczow ma taki sprzet i musi sie z nim rozstac to bardzo chetnie go przygarne :)

http://otomoto.pl/ducati-749-ducati-749 ... ..ostatnie 3 zdjęcia pokazują fajny sprzęt (wstępnie ). Jak na 2004 to rama zmieniła kolor na czerwony, co może sugerować, że moto po większych przejściach. Na ogół sprzęt fajnie ubrany, dwa kluczyki , czarny i czerwony, ale brak karty kodowej. Dzwoniłem do chłopaka , który wystawia aukcję dla kolegi, to do wzięcia za 12500pln.....może by i oddali za 12000pln.

Jarek72 nie wyswietla mi sie link,ktory przeslales,ale chyba mowisz ze o kolesiu ktory ma 2 sztuki w Sanoku.Tez juz dzwonilem i wedlug mnie historyjka ze jedno jest jego a drugie kolegi troche malo wiarygodna.Wyslal mi nawet wiecej zdjec wlasnie tej w czerwonej ramie,ale nic konkretnego na temat historii czy stanu technicznego motocykla mi nie powiedzial bo mowi ze sie nie zna.Pytałem gdzie sa podnozki pasazera i oryginalne lusterka,ale tak jak mowie nic sie nie dowiedzialem.Jest sprowadzony z Anglii(rzekomo jezdzil nim kolega) i tez po rozmowie wydaje mi sie ze za 12.000 by oddal,ale mam do Sanoka 570 kilometrow i tak calkiem w ciemno nie chce jechac...

Trudne pytanie bo rozrzut cenowy na allegro jest ogromny,ale chcialbym sie zamknac max w 18.000zl

Bo ja się tak zastanawiam czy moje dziewiątki opchać ale chciałbym za nie około 23 tysi.

Ze wzgledow finansowych nie moglem sobie pozwolic na 999 od kolegi GhostRidera,ale udalo mi sie kupic zolte 749 :) Mial byc stan idealny,ale do konca idealny to on nie jest i wymaga kilku kosmetycznych poprawek no i fachowego przejrzenia w serwisie:) W kazdym razie temat do zamkniecia

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.