Marcinek88 0 Napisano Luty 3, 2013 no to oprocz 3 kamer potrzebny kurs obrabiania wideo :D wszystko zalezy od tego czy podchodzisz do sprawy pro czy amatorsko chcesz cos nakrecic w dobrej jakosci ;) krl jak Ci sie nie spieszy to moge zalatwic go pro hd3 za ~1350zł badz GoPro Hero 2 za ~900zł bo bede zamawial przez ebay sobie i kumplowi, clo na stowke omija ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 3, 2013 Moj wybor padl na go pro hd 3 black edition.Teraz cena spadla w usa chodza po 400 $.Z przesylka wychodzi 1350 zl Mysle ze warto.W polsce 2000 zl Jeśli trafi do oclenia, co jest bardzo prawdopodobne, to cena wzrośnie prawie do 2 tys zł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 3, 2013 Nie wiedziałem gdzie wkleić – więc wybrałem ten wątek w końcu sprzęt kupiony czas pokazać efekt. Dziś w Gdańsku była całkiem fajna pogoda ;) :lol: 1°C ale za to od czasu do czasu pokazywało się słoneczko wybrałem się rowerem z młodym na 40 kilometrową przejażdżkę. Młody zapisał się jedynie na 17km ale i tak jestem dumny a dla was krótki filmik poglądowy Drift HD Ghost w akcji i molo w Brzeżnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 3, 2013 Moj wybor padl na go pro hd 3 black edition.Teraz cena spadla w usa chodza po 400 $.Z przesylka wychodzi 1350 zl Mysle ze warto.W polsce 2000 zl Jeśli trafi do oclenia, co jest bardzo prawdopodobne, to cena wzrośnie prawie do 2 tys zł... nie wzrosnie bo kolega przywiezie go w torbie .A raczej przyleci. z drugiej strony to sasiadka jest celniczka .Ale nie moge o tym pisac,z 8-) wiadomych wzgledów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach