KGr 1 Napisano Styczeń 28, 2013 http://otomoto.pl/ducati-monster-1100-M3507511.html Motocyklem interesowalem sie jak szukalem swojego M, ale wtedy mial 95 a nie 170 koni, przebiegu 170 a nie 9500 i kosztowal 3xtyle :) Komus sie cyferki pokrecily :) A z tego co sie wtedy o nim dowiedzialem, moto faktycznie przejechalo z salonu do garazu (stad 170km) bez zadnych przygod i z powodow osobistych wlascicielka pozniej nie zrobila na nim ani kilometra a moto 3 lata nie bylo nawet odpalane. Tylko cena (wtedy min 31k) byla lekko zaporowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Cena aaaażżżżżż podejrzanie niska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 28, 2013 Nie, ja tez nie wierze w az taka nagla desperacje i chec pozbycia sie moto za wszelka cene :) Szkoda ze to nie allegro i nie opcja "kup teraz" :D Postawilbym sobie drugie M1100 w garazu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Ale tak naprawdę nie wiesz co tu jest grane. Toto moto trza by z każdej strony obejrzeć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 28, 2013 Ale tak naprawdę nie wiesz co tu jest grane.Toto moto trza by z każdej strony obejrzeć... Jezeli nic sie nie zmienilo od czasu jak sie nim interesowalem, to wydaje mi sie ze nie ma co siac paniki. Cena najprawdopodobniej jest po prostu pomylka. Nie chce pisac tutaj rzeczy prywatnych o wlascicielce tego moto. Monster mial przejechane tyle co ma nie bez powodu, ale powodem nie jest sam motocykl. W tym samym garazu stoi (albo stal, bo tez byl na sprzedaz) jeszcze czarny S2R 1000, ze znacznie wiekszym przebiegiem, ktory rowniez nie byl jezdzony przez ten okres. No chyba ze w trakcie jakiegos zimowego odpalania wybuchl silnik i dlatego cena tak spadla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 28, 2013 Przecież od razu widać że to jest ogłoszenie typu wpłać zaliczkę itp.... nawet numeru telefonu nie ma, że akurat foto motocykla który odgadnąłeś to przypadek mogło być foto każdego innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 28, 2013 Faktycznie, nie popatrzylem :) Opis zostal nawet skopiowany, uspilo to moja "czujnosc":) Nawet woj. sie nie zgadza (moto stalo w Krakowie, w Azmocie a nie na Slasku). Swoja droga, tego PRAWDZIWEGO ogloszenia juz troche nie bylo - pewnie moto znalazlo nowego wlasciciela juz. Albo pojawi sie znowu na wiosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Przecież od razu widać że to jest ogłoszenie typu wpłać zaliczkę itp.... nawet numeru telefonu nie ma, że akurat foto motocykla który odgadnąłeś to przypadek mogło być foto każdego innego. A ja o tym nie pisałem bo byłem pewien, że KGr coś takiego wziął pod uwagę i wykluczył zanim umieścił ogłoszenie na forum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 28, 2013 Przecież od razu widać że to jest ogłoszenie typu wpłać zaliczkę itp.... nawet numeru telefonu nie ma, że akurat foto motocykla który odgadnąłeś to przypadek mogło być foto każdego innego. A ja o tym nie pisałem bo byłem pewien, że KGr coś takiego wziął pod uwagę i wykluczył zanim umieścił ogłoszenie na forum :P Jedno wam powiem - PONIEDZIALEK RANO. A teraz zejsc ze mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Przecież od razu widać że to jest ogłoszenie typu wpłać zaliczkę itp.... nawet numeru telefonu nie ma, że akurat foto motocykla który odgadnąłeś to przypadek mogło być foto każdego innego. A ja o tym nie pisałem bo byłem pewien, że KGr coś takiego wziął pod uwagę i wykluczył zanim umieścił ogłoszenie na forum :P Jedno wam powiem - PONIEDZIALEK RANO. A teraz zejsc ze mnie :P Oj tam, oj tam - inicjatywa zacna, zdjęcia piękne a, że poniedziałek rano to zrozumiałe iż z formą różnie może być ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 28, 2013 Zdjęcia zrobione pod salonem Ducati Azmot Krk, (mają też peugeota w salonie) może Marek Głowacki będzie coś wiedział o moto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Oglądałem pewnego razu na wizycie w Azmocie, sztuka warta zainteresowania ale cena była inna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 29, 2013 A tutaj jest WLASCIWE ogloszenie: http://otomoto.pl/ducati-monster-1100-p ... 05186.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Tak dokładnie to jest to ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurek 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Zagadałem do niego oto odpowiedz: Witam, Rower jest w dobrym stanie, nie ma technicznych uszkodzeń, nigdy nie kruszyć.Farba jest jak nowy. Miałem umowę o pracę w Polsce i ja tam mieszkać, ale teraz kończę pracę i musiałem wrócić w Szkocji z roweru. Rower jest zarejestrowany w Polsce ze wszystkimi dokumentami. Teraz rower znajduje się w Szkocji, ze mną. Próbowałem zarejestrować się tutaj, ale koszty były wysoki, więc znowu jest bardzo trudne dla mnie do używania go tutaj bez Polski papieru - to jest powodem, dla którego zdecydowaliśmy się na sprzedaż rower I to gotowy do wysłania do. Polska, czy gdziekolwiek chcesz na moich kosztów, jeśli jesteś zainteresowany, aby go kupić. Już zapłaci za wszystkie opłaty transakcyjne do Polski więc opóźnienia powinny być jak najmniej, jak to możliwe (Czas realizacji: od 2 do 3 dni w zależności od dokładnej lokalizacji). Jeśli masz pytania na temat roweru lub transakcji, prosimy o kontakt.Przedsiębiorstwo żeglugowe z siedzibą w Szkocji, Wielkiej Brytanii i będą dbać o przeniesienie własności z moim imieniu do Ciebie. Ducati Monster 1100 : 05/2009,9.500 km,170 kW, 10.500 PLN Daj mi znać swoją decyzję. Z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 29, 2013 Czyli faktycznie standard. Jak juz to pytac w tm drugim ogloszeniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Dorzucę od siebię ogłoszenie, które prosiłbym by ktoś przetłumaczył : klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 29, 2013 Czyżby.. chędożyłbym takowąż biełkę jako żywo??... :mrgreen: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach