krl 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Jak w temacie: Cena 300zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 29, 2013 Powiem Wam, cena dobra, ja dałem za swój 150 $ + koszty wysyłki z USA... Kupować, trochę osłoni tylny amorek przed brudami z jezdni... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Biorę nawet bez obniżki dla forumowicza :D . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 29, 2013 Pamiętaj, że to do nowszego typu wahacza, podobno nie pasuje do starych ( piszę podobno, bo już nie takie rzeźby robiliłem :mrgreen: )... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Pamiętaj, że to do nowszego typu wahacza, podobno nie pasuje do starych ( piszę podobno, bo już nie takie rzeźby robiliłem :mrgreen: )...Pozdr. J-999 Nie pasuje i trudno byłoby go wyrzeźbić by pasował choć próbować nikt nikomu nie zabroni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Pamiętaj, że to do nowszego typu wahacza, podobno nie pasuje do starych ( piszę podobno, bo już nie takie rzeźby robiliłem :mrgreen: )...Pozdr. J-999 ....i dobrze, bo do starego już mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Pamiętaj, że to do nowszego typu wahacza, podobno nie pasuje do starych ( piszę podobno, bo już nie takie rzeźby robiliłem :mrgreen: )...Pozdr. J-999 ....i dobrze, bo do starego już mam :D No tak, czas więc na węgiel do nowego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Pamiętaj, że to do nowszego typu wahacza, podobno nie pasuje do starych ( piszę podobno, bo już nie takie rzeźby robiliłem :mrgreen: )...Pozdr. J-999 ....i dobrze, bo do starego już mam :D No tak, czas więc na węgiel do nowego ;) No cóż, jak już zacząłem to i skończyć muszę, taka moja natura ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach