Kriss85 0 Napisano Styczeń 30, 2013 Jak w temacie, Z tego co wiem to termisy maja naklejki na tłumikach, a co jak taka naklejke odkleimy ?? czy na tłumikach jest wybity jeszcze jakiś nr, znaczek albo coś czego nie można tak łatwo usunąć jak naklejkę ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 4, 2013 hmm... kto miał ten wie, ja chyba nie miałem, a miałem mieć, przynajmniej tak naklejone było, więc może naklejka z oznaczeniami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Marzec 4, 2013 moje stockowe tlumiki sa termignoni i maja wygrawerowane male znaczki i jakies standardowe dane - atesty itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBadExample 0 Napisano Czerwiec 9, 2015 wiem ze dawno pytali ale dla potomnych Na moich termosach na zewnatrz w okolicy db kilerow, jest grawer z nazwa firmy + oznaczenie homologacji + oznaczenie modelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach