Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Redu

Przyznać się kuźwa..

Polecane posty

...kto mi podkupił tą papugę mimo ustaleń sprzedawcy że czeka właśnie na mnie? hm???? będę w mordę lał.. oj będę..

moto.allegro.pl/ducati-750-ss-i2994092080.html

...kto mi podkupił tą papugę mimo ustaleń sprzedawcy że czeka właśnie na mnie? hm???? będę w mordę lał.. oj będę..

no ciekawy jestem czy ktoś się przyzna teraz, ładna sztuka było o co walczyć. swoja droga prawo handlu, kto pierwszy ten lepszy.pozostaje pogratulować bo coraz mniej takich okazów.

A przepraszam, kogo Ty chcesz lać po tej mordzie? Kupującego? No to moje gratulacje :lol:

chcieliscie go zmodowac? jesli tak, to moze lepiej, ze poszedl gddzies indziej, taki byl ladny ;)

Wypada pogratulować nabywcy i życzyć wielu km radosnego użytkowania.

normalnie nie wieżę co się dzieje w tym kraju.. sprzedający nadal go ma i wyczuwając niezły biznes (rok temu jak wystawiał go to nikt go nie chciał) zaczyna windować cenę..

może Wam się uda? mnie to już się znudziło..

Dla ochłody - pomijając kwestię, ze powoli zaczyna to być youngtimer, to dajmy na to Monsterem 750 jeździ się o niebo ciekawiej. Wiem co mówię, miałem papugę 900 i po jednej przejażdżce miałem ochotę ją spieniężyć... i tak zrobiłem.

musieli, dlaczego monster lepszy (ciekawszy)? może to indywidualne podejście, pzdr

normalnie nie wieżę co się dzieje w tym kraju.. sprzedający nadal go ma i wyczuwając niezły biznes (rok temu jak wystawiał go to nikt go nie chciał) zaczyna windować cenę..

może Wam się uda? mnie to już się znudziło..

Dzwoniłem do niego i chciał oddać za 5500zł, więc nie rozumiem windowania ceny.. od 3 lat go posiada,a zakupił go w Anglii..Ma niby "kwity" serwisowe, ale nie wie co było konkretnie robione, paski napewno nie wymieniał od 3 lat,opona tylna chyba do wymiany i to tyle co ustaliłem.Jak to moto z wysp posiada rdze na śróbkach itd..niby ładny ogólnie, ale myśle,że kokosów za niego nie dostanie jak podbija cene..

no mi też zszedł z ceny ale potem podniósł na 6900.. w każdym razie, kuźwa, w końcu go od niego wyszarpałem. Stan naprawdę fajny, nie wygląda na "wyspiarza". Z ciekawostek to ma wszelkie kwity od momentu zamówienia go u dealera do dziś..no i 14tyś mil na liczniku..

ps. Monster jest OK, miałem okazję polatać i byłem w szoku jaki to zaje$@$@$ty koń.. ale ich jest na pęczki a ja szukałem dobrej inwestycji mamony. Inwestycji, która przy okazji daję frajdę.. i się udało :)

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.