Przemo3city 0 Napisano Luty 12, 2013 Chcę kupić szybę Barracuda, fabryczna mi się tak sobie podoba. Co myślicie o tej? Może ktoś ma i chciałby podesłać fotkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Luty 13, 2013 Fabryczna jest mniejsza i ładniejsza - oczywiście według mnie. "Twoja" pewnie badziej przydatna w trasie - jak Ci sie podoba kupuj nie pytaj :-) bo za dużego wyboru szyb do naszych 696 to nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemo3city 0 Napisano Luty 15, 2013 Pytam, bo chciałem jakąś fotkę w realu zobaczyć jak to wygląda - zawsze to lepszy pogląd, a w google grafika ciężko znależć ten model. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 22, 2013 Dziki Bobr mial szybe DP do sprzedania, w mojej opinii lepiej wygladajaca niz ta barracuda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemo3city 0 Napisano Marzec 23, 2013 Kupiłem narazie tą plastikową osłonę zegarów, którą polecił biały. Nad szybką się zastanawiam. Przy okazji polecam mastermoto.pl - duży wybór oryginalne części. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 23, 2013 Szyba DP jest zamiast tej oslony. Napisz mi na PW ile kosztowala ta oslonka zegarow :) Ja mam ostatnio tyle na glowie ze nie wiem kiedy sobie przypomne zeby ja zamowic w koncu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach