Amil 0 Napisano Marzec 11, 2013 Witam Chcialbym po to jechac jutro, wiem tyle ze lyse opony i paciak byl na lewo (ponoc zlozona nozka) i tylko potaniosci poklejone plastiki i zapackane pod kolor. Ale to nie ma dla mnie znaczenia, bardziej silnik i reszta. Ogladal ktos ten motur? http://regiomoto.pl/oferta/ducati-900-b ... 0223303831 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedro 0 Napisano Marzec 11, 2013 ja widziałem, stał u mojego znajomego mechanika, nóżka złożyła się chyba po podmuchu wiatru czy trąceniu go przez jakiegoś młotka na parkingu, swoją drogą byłem w szoku że jest mechanizm automatycznego chowania stopki :D mechanikiem nie jestem ale kumpel mówił że wszystko cacy, a nie miał interesu mnie bujać w tym temacie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 11, 2013 Byłem po pracy obejrzeć. Moto bardzo zaniedbane, cały silnik w syfie, to samo wachacz, amor. Napęd do wymiany. Moto przerysowane (zbiornik, owiewka, czacha), ale widać że była delikatna gleba. Mocowanie pługa pęknięte. To tak na szybko. Jak brać, to po targowaniu i założeniu $$$ na odbudowę (sprzęgło pewnie też do wymiany). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amil 0 Napisano Marzec 11, 2013 Jak brać, to po targowaniu i założeniu $$$ na odbudowę (sprzęgło pewnie też do wymiany). Do wziecia za 7kpln. Duzo? A sprzeglo jak rozpoznac ze bedzie sie konczyc? Czyli nie ma rewelacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 11, 2013 Jak brać, to po targowaniu i założeniu $$$ na odbudowę (sprzęgło pewnie też do wymiany). Do wziecia za 7kpln. Duzo? A sprzeglo jak rozpoznac ze bedzie sie konczyc? Czyli nie ma rewelacji? Na to pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć... Moto wydaje się proste, po przewrotce i zaniedbane. Założyłbym kasę na serwis (olej, filtry, luzy zaworowe, wymianę napędu, łożysk, serwis zawieszenia i rozrządu) oraz wizualną odbudowę (lakierowanie i mozolne pucowanie wachacza, silnika, felg, etc). Sam sobie policz ile na to wszystko wydasz plus rezerwa na np. nowe sprzęgło... PS. Nie lepiej wydać parę pln więcej i zobaczyć to na żywo? http://otomoto.pl/ducati-900-ss-super-s ... 25287.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DAvi 0 Napisano Marzec 11, 2013 PS. Nie lepiej wydać parę pln więcej i zobaczyć to na żywo? http://otomoto.pl/ducati-900-ss-super-s ... 25287.html Odnośnie tego egzemplarza to dyskusji było już kilka ale nadal nikt się na tego SS'a nie zdecydował. Moto wisi w necie od ponad 2 lat, a sprzedaje je handlarz, który nie ma żadnej historii tego sprzętu. Chyba nawet ktoś z forum był oglądać ale nie jestem w stanie wskazać konkretnego wątku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 12, 2013 Tez pamietam, dawno to bylo... A opinia o tym egzemplarzu nie byla specjalnie pochlebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Marzec 12, 2013 Jak brać, to po targowaniu i założeniu $$$ na odbudowę (sprzęgło pewnie też do wymiany). Do wziecia za 7kpln. Duzo? A sprzeglo jak rozpoznac ze bedzie sie konczyc? Czyli nie ma rewelacji? Na to pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć... Moto wydaje się proste, po przewrotce i zaniedbane. Założyłbym kasę na serwis (olej, filtry, luzy zaworowe, wymianę napędu, łożysk, serwis zawieszenia i rozrządu) oraz wizualną odbudowę (lakierowanie i mozolne pucowanie wachacza, silnika, felg, etc). Sam sobie policz ile na to wszystko wydasz plus rezerwa na np. nowe sprzęgło... PS. Nie lepiej wydać parę pln więcej i zobaczyć to na żywo? http://otomoto.pl/ducati-900-ss-super-s ... 25287.html tego sprawdzał Grzegorz Herrwolf-nie poleca! źle pomalowany, krzywy, sprzęgło do wymiany, opony do wymiany, zardzewiałe części. Handlarz, trzymający sprzęta w stodole itd. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radekopole 0 Napisano Marzec 12, 2013 Muszę zgodzić się z Oskarem, Moto zaniedbane, zrobione na sztukę, plastiki naprawiane domowym sposobem, chlapnięte jakąś tam farbą rzucającą się w oczy. Sprzęt nie od pasjonata Marki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amil 0 Napisano Marzec 13, 2013 Bylem, ogladalem. Dobrze ze transport mialem za free. 7 minut trwalo ogladanie. Ogolnie mowiac motocykl mega zaniedbany i teksty sprzedajaych ze opona z tylu jest nowa mnie rozwalily. Prawie sie bic chcieli jak im mowilem zeby ze mnie debila nie robili :) Cena zaporowa i nie chcieli ani zlotowki juz zejsc, ale i tak bym pewnie nie kupil. O zajechanych tarczach, wyrzyganym amorze i zardzewialym (?) sprzegle juz nie bede wspominal. Stracilem tylko czas, na szczescie nie kase. Szukam dalej. Dzieki wszystkim za pomoc, szkoda ze na forum zapisalem sie tuz przed wyjazdem, bo oszczedzilbym sobie czasu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwapro 0 Napisano Marzec 13, 2013 Ten motocykl wisi w ogłoszeniach już ponad 3 lata. Jakiś powód musi być :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amil 0 Napisano Marzec 13, 2013 Ten motocykl wisi w ogłoszeniach już ponad 3 lata. Jakiś powód musi być :P Alez skad, mowili ze maja go niecaly miesiac ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach