Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
rzepson

848 Piotrków Trybunalski

Polecane posty

Gość   
Gość

...mogę podjechać i popstrykać kilka fotek bo to u mnie na mieście, ale ze zdjęć to to wygląda jak kolejny wałek jak ich mało podobnych ogłoszeń na allegro :D

...mogę podjechać i popstrykać kilka fotek bo to u mnie na mieście, ale ze zdjęć to to wygląda jak kolejny wałek jak ich mało podobnych ogłoszeń na allegro :D

będę MEGA wdzięczny, bo z rozmowy telefonicznej nie wygląda to tak źle. Lecz sądzę że boczki są on młodszego modelu (pewnie co więksi specjaliści mogą to stwierdzić bo ja pewności nie mam) :)))

Bo ma nieoryginalne kilka elementów itd? Po czym wnosisz i dyskwalifikujesz motocykl, nawet gdy nie widziałeś go na własne oczy? Kaman... :lol:

Bo ma nieoryginalne kilka elementów itd? Po czym wnosisz i dyskwalifikujesz motocykl, nawet gdy nie widziałeś go na własne oczy? Kaman... :lol:

Zgadzam się.

Skoro motocykl jest/będzie do obejrzenia to trzeba go obejrzeć i dopiero potem się wypowiadać.

No widzę, że musieli w końcu wybrał kolor zielony :D Zawsze to milsze skojarzenia niż oczojebny czerwony ;)

Gość   
Gość

wiec RZEPSON byłem dzisiaj wiec sprawa przedstawia się taaak: umówiłem się z gościem pod biedronką, przywitali mnie dwaj panowie w czarnej BMW5 właściciel wyszedł z auta lekko podchmielony w skórze i z piwkiem w dłoni później pojechaliśmy gdzieś pod garaże blokowe po moto.

z moich oględzin wygląda taaak: motocykl był malowany i nie trzeba być znawcą by to dostrzec, tzn czasza, boczki, zadupek, na zdjęciu zadupek ma nakładkę na siedzeniu i czarne dwa wloty powietrza na za dupku na żywo motocykl ma założone siedzenie pasażera i pomalowane na czerwono te wloty po lewo i prawo przed siedzeniem pasażera, bak w oryginalnym malowaniu,

dźwignia zmiany biegów jest spawana i pomalowana na czarno, podnóżek też jest galancie porysowany, wymienione są rączki na jakieś tanie zamienniki lewa rączka też podrapana, brakuje oryginalnych plastikowych półokrągłych wykończeń kierownicy, również brakuje z lewej strony pod lampą łącznika wlotu owiewki do wlotu powietrza do kanału zasysania powietrza pod owiewką, pęknięty jest plastikowy czarny uchwyt z prawej strony przy czaszy na wysokości szyby i mocowania lampy, spawany jest z prawej strony centralny stelaż i pomalowany na kolor złoty, chłodnica też ma z prawej strony dziurkę prawie na wylot ale po między żebrami średnicy ok. 7mm podobno płyn chłodniczy jest ale nie wiem nie sprawdziłem tego do końca, opony i napęd oryginalny, przebieg 2500km, motocykl podobno jest z Francji aczkolwiek licznik w milach, nowy akumulator stary jest do wglądu,

z tyłu ma jakieś banalne kierunki ledowe alla carbon, kominy carbon w idealnym stanie leovince GP z dbKillerami , i oryginalne też ma ale ich nie widziałem mówi że posiada, opony oryginalne pirelli jeszcze z cyckami po bokach łańcuch i zębatki też oryginalne zresztą jeszcze są ślady z plombami z żółtej farby, główka ramy też była kręcona jakimś szerokim płaskim śrubokrętem bo się odznaczył na nakrętce,

w zestawie 2 kluczki karta kodowa, dowód rejestracyjny, karta pojazdu, zarejestrowany w piotrkowie trybunalski,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.