krl 0 Napisano Marzec 14, 2013 Ponieważ otrzymałem propozycję zakupu gotowego wyścigowego 1098 z uszkodzonym silnikiem postanowiłem wystawić na sprzedaż swojego wydmuchanego, wychuchanego, kochanego, wspaniałego „DZIADKA”. Jeżeli znajdzie się poważny kupiec – miły, młody, sympatyczny, elokwentny, wygadany, czysty, wysportowany koniecznie brunet , wysoki, dbający o motocykl i potrafiący pokochać 999S to rozważę sprzedaż a tym samym zakup 1098. Oferty poniżej 25tyś nie interesują mnie z założenia proszę więc nie marnować sobie czasu. Moje dziewiątki są naprawdę wartę uwagi. DUCATI 999S 03’ Motocykl jest przygotowany do jazdy po torze wyścigowym, przeszedł PEŁEN przegląd z wymianą pasków, pełną regulacją zaworów, wymianą płynów ustrojowych, filtrów i wszystkiego co wykonuje się przy dużym przeglądzie itd. Nie szczędziłem środków – motocykl ma jeździć i to wykonuje rewelacyjnie. Na wszystko posiadam stosowne faktury. Motocykl ma przebieg 30 tyś/km 999S posiada cała masę wyposażenia dodatkowego: -Zawieszenia firmy OHLINS po pełnym serwisie, wymianie sprężyn, tłoczków, uszczelniaczy etc. Wszystko wykonane w renomowanej Włoskiej firmie ANDREANI. Sprężyny tył, przód dobrane pod wagę motocykla i jeźdźca ważącego w pełnym rynsztunku torowym – Kombi, buty, rękawice kask 88-91kg -Pompa hamulca BREMBO RCS 18x20 łamane klamki -Pompa sprzęgła BREMBO RCS 16x18 łamane klamki -Tarcze hamulcowe BREMBO HP - Klocki BREMBO S.C. -Owiewki BIKEPLAST Laminat -Szyba Racing Bulb -Sety GILLES -KIEROWNICE PP Racing -GPS LapTimer- wyświetlacz obsługiwany przez oryginalne zegary -QUICK SHIFTER Ducati Performance -ECU + Air Filtr Racing -Wydech Termignoni full 54mm -Tylny błotnik carbon -Nakładki wahacza carbon -łańcuch napędowy AFAM 520 -Zębatki tył AFAM Racing alu 38,39,40 -Szybki gaz - Wlew paliwa Quick Racing - Stelaż przedni Racing - Docisk sprzęgła CNC -Sprężyny i talerzyki CNC -Obudowa sprzęgła CNC - Stelaż tylny Racing - Stojak przedni, stojak tylny -fotel obszyty specjalną alcantarą -StompGrip Waga motocykla z płynami + 2 l paliwa 171,8kg, moc 136,7kM moment 112,4Nm Na koniec pozwolę sobie dodać , że nie mam napinki na sprzedaż motocykl spełnia moje oczekiwania jest przygotowany zgodnie z moimi wymogami - jeżeli jednak będzie realne zainteresowanie i znajdzie się osoba która rozumiem koszt i ilość pracy włożoną w ten motocykl i zaproponuje realne odstępne to rozważę sprzedaż Oczywiście jeżeli 1098S znajdzie nowego właściciela sprzedaż 999 jest nie aktualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Marzec 15, 2013 ...Jeżeli znajdzie się poważny kupiec – miły, młody, sympatyczny, elokwentny, wygadany, czysty, wysportowany koniecznie brunet , wysoki, dbający o motocykl... Cholera, opis w 100% pasuje do mnie :mrgreen: Przepraszam za off-top. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luckycagiva 0 Napisano Marzec 19, 2013 elo mam pytanko nie dot samej sprzedaży moto a tego gdzie wynalazłeś te osłony karbonowe na wahacz ? i ile kosztowały ? pzdr daniel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach