aXon 0 Napisano Marzec 15, 2013 http://otomoto.pl/ducati-600-ss-monster-M3149846.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Marzec 15, 2013 odpuść se padlina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwapro 0 Napisano Marzec 15, 2013 CAŁA POLSKA TRANSPORT GRATIS. Chyba bardzo zależy komuś na sprzedaży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aXon 0 Napisano Marzec 15, 2013 ..ale cena.. sie wyremontuje.. zawiezie do mechaniora gary przeczyscic.. tylko czy rama prosta :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Marzec 15, 2013 szkoda paliwo palić żeby jechać i go looknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Marzec 15, 2013 szkoda paliwo palić żeby jechać i go looknąć oglądałeś go? pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Marzec 15, 2013 znajomy go widział jak go sprowadzał ten człowiek to mówił że będzie miał M900 i se zęby ostrzyłem ze Stachem a tu kupa wyszła. Specjalnie tam nie pojade ale jak będę po trasie to lookne go i wstawię foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aXon 0 Napisano Marzec 16, 2013 ,a nie wiesz ropuch czy jest coś albo będzie (nie wystawione na aukcjach) w serwisie w Jedwabnym? ktoś coś napomknął kiedyś, że zawsze jest jakiś do obadania.. bo kurcze cienko jakoś na podlasiu z ducatim :/ może coś się z wiosną ruszy ps. m900 miał chłopak z łomży zdaje się jakoś niedawno. pozdro600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 16, 2013 Mnie pytaj, lepiej wiem :lol: ... Multistrada 1200 S- nie na sprzedaż 1198 - może na sprzedaż 748/996 - wersja naked/ street ( jest w dziale Sprzedaż) Było GT 1000 ale już bierze kolega Innych na handełe nie ma ...i....nie będzie. Pozdr. J-999 P.S. Chyba, że nie musi być Ducati, a np. Triumph 675 lub Buell XB 1200Firebolt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Marzec 16, 2013 jeżeli chodzi o Desmo Stodole to Janek jet na bieżąco i od Nich można kupowac Ducaty i inne mot w ciemno Solidna Firma. Co do Podlasia i Ducati to cieno łap kontakt z Jankiem lub Motomaniax z wawki. Na chwilę obecna tylko tak mogę Ci pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach