KGr 1 Napisano Marzec 24, 2013 To raz. A dwa, ze jak to tak zostawic oryginalne malowanie ? Prawie, ze grzech! :P (Wiem, ze pewnie niektorzy spodziewali sie po mnie ze tydzien po zakupie M juz wezme aerograf w dlon i go przemaluje. Ale jak to w trailerach do filmow mowia "This summer..." i tak dalej :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 0 Napisano Marzec 24, 2013 O tym szkiełkowaniu to myślałam w momencie kupna... Na pewno rama musi iść do malowania, bo ktoś ją spartolił malując na złoto a potem pociągnął tu i tam pędzelkiem na srebrno gdzie złotko zeszło. Ale z daleka nie widać 8-) Zwiozę go w piątek to się zacznie... :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Marzec 24, 2013 faktycznie rama do malowania i to szybko ;) ale także zbiornik trzeba by poprawić co by logo Ducati prosto było :!: , Gratulacje dla Ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 24, 2013 Marek w Azmocie również będzie zapewne działał z naprawami DUCATÓW na miejscu w Krakowie - kto co lubi, bądź już sprawdzał. Co do malowania to jak zaczniesz coś robić to pewnie końca nie będzie widać :P a to rama, a to zbiornik itd. biały odkąd zrobiłem sprężynę amora, wymieniłem oponki, pobawiłem się bobrzym ogonem żona ma spokój bo nie wspominam o pracach przy ducacie, tylko o jeżdżeniu - nie mogę się doczekać, ale pewnie nie jestem odosobniony. Wiosno przybądź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 24, 2013 nie wspominam o pracach przy ducacie, tylko o jeżdżeniu Też tak miałem...do Desmomeetingu ;) :lol: Co tam się naoglądałem... :crazy: No i ambicja nie pozwoliła na "stanie w miejscu" ;) Ale może ja podatny na wpływy jestem :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 24, 2013 Zrób po mojemu :D Do oryginału go !!! :) Kierunki koniecznie - najlepiej oryginalne - pięknie pasują do Monsterów :) Bober ma zostać :) Hej Biały - pamiętasz - kiedyś komuś już polecaliśmy by jechał obejrzał tego Monstera :P Jak oddasz do Ducati Kraków - tego nowego :D To Twój Monster pojedzie na serwis do Ducati BB :P Ja tam na nich nie narzekam :) Chopaki dają radę :) Biały :D Mój monster jest na razie skończony :D Coś jeszcze chcesz powiedzieć w tym temacie :D Choć trzeba przyznać, że mój przeszedł antytunning. 12 emotikonek użyłeś - łogień :twisted: Gratuluje monstera - org. są bołring :P E tam :P Nudne są te wszystkie z obciętymi ogonami, ledowymi kierunkami i lampami z tyłu :P Będę bronił swego ;) Co do emotek - rzeczywiście nadużywam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 24, 2013 Zrób po mojemu :D Do oryginału go !!! :) Kierunki koniecznie - najlepiej oryginalne - pięknie pasują do Monsterów :) Bober ma zostać :) Hej Biały - pamiętasz - kiedyś komuś już polecaliśmy by jechał obejrzał tego Monstera :P Jak oddasz do Ducati Kraków - tego nowego :D To Twój Monster pojedzie na serwis do Ducati BB :P Ja tam na nich nie narzekam :) Chopaki dają radę :) Biały :D Mój monster jest na razie skończony :D Coś jeszcze chcesz powiedzieć w tym temacie :D Choć trzeba przyznać, że mój przeszedł antytunning. 12 emotikonek użyłeś - łogień :twisted: Gratuluje monstera - org. są bołring :P E tam :P Nudne są te wszystkie z obciętymi ogonami, ledowymi kierunkami i lampami z tyłu :P Będę bronił swego ;) Co do emotek - rzeczywiście nadużywam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach