Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Anja

Monster z Wadowic

Polecane posty

KGr    1

To raz. A dwa, ze jak to tak zostawic oryginalne malowanie ? Prawie, ze grzech! :P

(Wiem, ze pewnie niektorzy spodziewali sie po mnie ze tydzien po zakupie M juz wezme aerograf w dlon i go przemaluje. Ale jak to w trailerach do filmow mowia "This summer..." i tak dalej :D )

O tym szkiełkowaniu to myślałam w momencie kupna...

Na pewno rama musi iść do malowania, bo ktoś ją spartolił malując na złoto a potem pociągnął tu i tam pędzelkiem na srebrno gdzie złotko zeszło. Ale z daleka nie widać 8-)

Zwiozę go w piątek to się zacznie... :twisted:

faktycznie rama do malowania i to szybko ;) ale także zbiornik trzeba by poprawić co by logo Ducati prosto było :!: , Gratulacje dla Ciebie :D

Marek w Azmocie również będzie zapewne działał z naprawami DUCATÓW na miejscu w Krakowie - kto co lubi, bądź już sprawdzał.

Co do malowania to jak zaczniesz coś robić to pewnie końca nie będzie widać :P a to rama, a to zbiornik itd.

biały odkąd zrobiłem sprężynę amora, wymieniłem oponki, pobawiłem się bobrzym ogonem żona ma spokój bo nie wspominam o pracach przy ducacie, tylko o jeżdżeniu - nie mogę się doczekać, ale pewnie nie jestem odosobniony.

Wiosno przybądź!

nie wspominam o pracach przy ducacie, tylko o jeżdżeniu

Też tak miałem...do Desmomeetingu ;) :lol:

Co tam się naoglądałem... :crazy:

No i ambicja nie pozwoliła na "stanie w miejscu" ;)

Ale może ja podatny na wpływy jestem :lol:

Zrób po mojemu :D Do oryginału go !!! :)

Kierunki koniecznie - najlepiej oryginalne - pięknie pasują do Monsterów :)

Bober ma zostać :)

Hej Biały - pamiętasz - kiedyś komuś już polecaliśmy by jechał obejrzał tego Monstera :P

Jak oddasz do Ducati Kraków - tego nowego :D To Twój Monster pojedzie na serwis do Ducati BB :P Ja tam na nich nie narzekam :) Chopaki dają radę :)

Biały :D Mój monster jest na razie skończony :D Coś jeszcze chcesz powiedzieć w tym temacie :D

Choć trzeba przyznać, że mój przeszedł antytunning.

12 emotikonek użyłeś - łogień :twisted:

Gratuluje monstera - org. są bołring :P

E tam :P Nudne są te wszystkie z obciętymi ogonami, ledowymi kierunkami i lampami z tyłu :P Będę bronił swego ;)

Co do emotek - rzeczywiście nadużywam...

Zrób po mojemu :D Do oryginału go !!! :)

Kierunki koniecznie - najlepiej oryginalne - pięknie pasują do Monsterów :)

Bober ma zostać :)

Hej Biały - pamiętasz - kiedyś komuś już polecaliśmy by jechał obejrzał tego Monstera :P

Jak oddasz do Ducati Kraków - tego nowego :D To Twój Monster pojedzie na serwis do Ducati BB :P Ja tam na nich nie narzekam :) Chopaki dają radę :)

Biały :D Mój monster jest na razie skończony :D Coś jeszcze chcesz powiedzieć w tym temacie :D

Choć trzeba przyznać, że mój przeszedł antytunning.

12 emotikonek użyłeś - łogień :twisted:

Gratuluje monstera - org. są bołring :P

E tam :P Nudne są te wszystkie z obciętymi ogonami, ledowymi kierunkami i lampami z tyłu :P Będę bronił swego ;)

Co do emotek - rzeczywiście nadużywam...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.