bdlk 0 Napisano Marzec 21, 2013 Znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/ducati-wydechy-carbon ... 52176.html Jak może wiecie, mam w moim monsterku seryjne nieprzerobione, ale nie są zbyt piękne i nie wiem czy oddawać je edkowi czy się na takie skusić - jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łukasz88 0 Napisano Marzec 21, 2013 U siebie w 749 mam wydech porobiony u Edhausta i brzmi to naprawde dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdlk 0 Napisano Marzec 21, 2013 Nie no wiem, że przeróbka edka daje radę tylko przez to, że moje kominy są poobdzierane i zastanawiam się, czy te remusy brzmią tak dobrze jak przeróbki i czy są warte faktycznie 600 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Marzec 21, 2013 W jednym jest wyrwa na dwa palce. dolicz 100 zł przynajmniej za naprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdlk 0 Napisano Marzec 22, 2013 o fak, tak to jest oglądać na komórce :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach