GrzegorzS 0 Napisano Marzec 27, 2013 Mam do sprzedania letnie rękawice w kolorze biało-czerwonym za 100 zł. http://www.taichimoto.com/rs-taichi-armed-mesh-glove Noszę "M", kupiłem te rękawice jako "L" i okazują się trochę zbyt małe. Według mnie, najlepiej będą pasowały na obwód dłoni ok. 20 cm w kostkach. Ja mam ponad 21 cm i wydaje mi się, że w gorące dni, kiedy dłoń trochę spuchnie, będą zdecydowanie za ciasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 27, 2013 Chcialbym przymierzyc, ale wstepnie jestem na tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciej66 0 Napisano Marzec 27, 2013 ...Jeżeli Theodor nie kupi (albo będzie dumał zbyt długo ;) ) to ja na 102% biorę. pozdr! maciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzegorzS 0 Napisano Marzec 27, 2013 ...Jeżeli Theodor nie kupi (albo będzie dumał zbyt długo ;) ) to ja na 102% biorę.pozdr! maciej Jeśli Teodor nie weźmie, masz zaklepane. Teraz muszę przesłać Teodorowi do przymiarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach