Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
dwapro

Red Bull Grand Prix of The Americas 21.04.2013

Polecane posty

Za kilka godzin ruszają treningi przed 2. rundą MotoGP - całkowicie nowy tor gwarantuje sporo emocji. Ciekawa zapowiedź, a transmisje już niebawem na Polsacie Sport News. 

Marquez wymiata. Jak tak dalej bedzie sie rozwijał to wywalczy majstra juz w tym sezonie. Jestem jak najbardziej za tym pomimo ze trzymam kciuki za Vale

Ducati ma jakieś problemy z silnikami bo strasznie kopcą oklejem na hamowaniu a całkiem nieżle jadący Dovi nie dokończył niestety treningu

...zapowiada sie przepieknie, ale tor!

Tor robi wrażenie. Ciekawe, który z zespołów, ktory z kosmitów najlepiej się w niego wjeździ i zaadaptuje, znajdzie ustawienia.

No i najważniejze czy nasi będą w stanie się pokazać z dobrej strony. Pokzać progres ... bardzo na to liczę.

Kaz    0

Nasi to ja rozumiem w kolejnosci Jurek,Marek,Valdek,Daniel,to Moje typowanie na jutro.

Zaś Hondy z przodu... Ale ten nr 93 jest nienormalny. Dobry dzwon, skuterem do boksu, łyk redbulla i wio na drugiego konia poprawić czas...

Drodzy państwo geniusz potwierdza swój geniusz , "mały" Marc wygrywa swój pierwszy wyścig w królewskiej kategorii już podczas drugiego występu , mało tego jest najmłodszym zwycięzcą w tej kategorii pobijając nietknięty od 31 lat rekord  :o  Oj zepsuje on krwi reszcie stawki - dla mnie zostaje naczelnym kosmita moto GP.

Drugi dojechał Pedrosa i trzeci Lorenzo

..............ja bym na spokojnie. Jest znnakomity, ale pamietam jak Lorezo wygrywał, a pózniej zaczął latac i łamoć kostki. Mnie cieszy Dovi nie gada, nie marudzi jedzie i krok po kroku zbliza sie....., a bedzie tylko lepiej. Crutchlow jest niesamowity!!! 41 ! oj dobrze jest!

Marquez jest genialny, ale tez ma warunki, zeby z geniuszu korzystac. bardziej imponuje mi Crutchlow i powoli zaczyna Dovi, którzy dobrze cisna, mimo slabszych motocykli.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.