dwapro 0 Napisano Kwiecień 19, 2013 Za kilka godzin ruszają treningi przed 2. rundą MotoGP - całkowicie nowy tor gwarantuje sporo emocji. Ciekawa zapowiedź, a transmisje już niebawem na Polsacie Sport News. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 19, 2013 Marquez wymiata. Jak tak dalej bedzie sie rozwijał to wywalczy majstra juz w tym sezonie. Jestem jak najbardziej za tym pomimo ze trzymam kciuki za Vale Ducati ma jakieś problemy z silnikami bo strasznie kopcą oklejem na hamowaniu a całkiem nieżle jadący Dovi nie dokończył niestety treningu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 20, 2013 ...zapowiada sie przepieknie, ale tor! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Kwiecień 20, 2013 ...zapowiada sie przepieknie, ale tor! Tor robi wrażenie. Ciekawe, który z zespołów, ktory z kosmitów najlepiej się w niego wjeździ i zaadaptuje, znajdzie ustawienia. No i najważniejze czy nasi będą w stanie się pokazać z dobrej strony. Pokzać progres ... bardzo na to liczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Kwiecień 20, 2013 Nasi to ja rozumiem w kolejnosci Jurek,Marek,Valdek,Daniel,to Moje typowanie na jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 20, 2013 Zaś Hondy z przodu... Ale ten nr 93 jest nienormalny. Dobry dzwon, skuterem do boksu, łyk redbulla i wio na drugiego konia poprawić czas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 21, 2013 Drodzy państwo geniusz potwierdza swój geniusz , "mały" Marc wygrywa swój pierwszy wyścig w królewskiej kategorii już podczas drugiego występu , mało tego jest najmłodszym zwycięzcą w tej kategorii pobijając nietknięty od 31 lat rekord :o Oj zepsuje on krwi reszcie stawki - dla mnie zostaje naczelnym kosmita moto GP. Drugi dojechał Pedrosa i trzeci Lorenzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 22, 2013 ..............ja bym na spokojnie. Jest znnakomity, ale pamietam jak Lorezo wygrywał, a pózniej zaczął latac i łamoć kostki. Mnie cieszy Dovi nie gada, nie marudzi jedzie i krok po kroku zbliza sie....., a bedzie tylko lepiej. Crutchlow jest niesamowity!!! 41 ! oj dobrze jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Kwiecień 22, 2013 Marquez jest genialny, ale tez ma warunki, zeby z geniuszu korzystac. bardziej imponuje mi Crutchlow i powoli zaczyna Dovi, którzy dobrze cisna, mimo slabszych motocykli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach