Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
klekot999

Zestaw tłumiki + filter + ECU do Monstera 696

Polecane posty

KGr    1

A u nas 5k w salonie :)

Jakby ktos sie chcial zaopiekowac ECU i filtrem do 696, to ja chetnie moge przygarnac kominy :)

Jako żółtodziób mam głupie pytanie, co konkretnie daje instalacja ECU z tego zestawu, bo na kolejny sezon mus zakupić taki zestaw :-).  

KGr    1

W opisie jest, że pasuje do 696, 796, 1100, ale niech się mądrzejsze wypowiedzą...

Pozdr. J-999

Ja sie wypowiem:

I tak i nie.

Same wydechy pasuja do kazdego z nich, tak samo filtr powietrza. Natomiast ECU juz nie. To na aukcji jest tylko do 696. Co wiecej, nie powinno sie zakladac przelotowego filtra bez modyfikacji ECU (albo bez racingowego ECU). Dlatego sobie odpuscilem te wydechy (wlasciciel nei chcial sprzedac samych tlumikow :))

KGr    1

Jako żółtodziób mam głupie pytanie, co konkretnie daje instalacja ECU z tego zestawu, bo na kolejny sezon mus zakupić taki zestaw :smile:.  

Troche mocy wiecej, troche mniej dolka na srodku obrotomierza etc. Zadnej czesci ciala ci nie urwie z wrazenia, ale roznica jest odczuwalna (mam tylko porownanie na 696 i to dawno temu jezdzone)

Edytowano przez KGr

KGr    1

thx

Nie ma sprawy :)

Natomiast jezeli bys chcial samo ECU i filtr, to mozemy kupic na spole, chetnie przygarne te puszki :D

Wybacz ale będę polować na komplet - pewnie kolejny sezon ten to mój pierwszy a powiadaja że pierwszy najdroższy :-).

KGr    1

Ja tylko zartowalem, tez nie odpuscilbym najlepiej brzmiacej czesci zestawu :)

Poza tym jak jakis czas temu wspomnialem ze sa fajne Zardy za 2400 do kupienia, to myslalem, ze mnie narzeczona z domu wyrzuci :P

Zardy fajne bo mało ich na Monsterach jak to ktoś juz wcześniej napisał oglądałem (tylko foty) ten batonowaty :-) wygląd jakos mi nie pasował. A co do narzeczonych czy żon - mam ten komfort że moja ani nie zaułważy ani nie usłyszy zmiany :-P  

KGr    1

Zardy fajne bo mało ich na Monsterach jak to ktoś juz wcześniej napisał oglądałem (tylko foty) ten batonowaty :smile: wygląd jakos mi nie pasował. A co do narzeczonych czy żon - mam ten komfort że moja ani nie zaułważy ani nie usłyszy zmiany :razz:  

Mi tam wlasnie ten waski i masywny ksztalt pasuje, moze wlasnie dlatego ze jest taki nietypowy. Szkoda tylko ze nie ma jakichs fajnych pasujacych oslonek "kolanek" w zestawie, bo ori okragle wygladaja badziewnie...

I moja narzeczona tez (raczej) nie zauwazlaby roznicy na moto. Co innego na koncie bankowym :) "Kochanie, mamy wazniejsze wydatki w tym miesiacu niz podloga w mieszkaniu" :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.