Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
klekot999

Assen

Polecane posty

STK 1000 chłopaki pojechali rewelacyjnie, widać, że testy gazetowe nie mają się nijak do rzeczywistości, fabryczne Ducati dają radę i oby tak dalej..

Wkurza mnie tylko bezsensowny regulamin WSBK, zwężki, dławiki, skrzynie biegów itp...chciałoby się oglądać wyrównaną walkę Ducati z epidemią 4 cylindrową... jak to dawniej bywało...

Pozdr. J-999

Ponoć w tym roku znieśli balast i zwężki w dolocie... Troche szkoda bo Carlos słabo w Assen, jakby wyjechał na niedzielną przejażdżkę a nie wyścig.

Co innego STK 1000, BoloniaBoys całkiem ładnie rozprawili się z konkurencją  :twisted:

Chyba tylko balast... no kurczę, bardzo słabo pojechał, w 2011 na 1198( R) było dużo lepiej,nawet porównując czasy jazdy motocyklem starej generacji WTF????

Pozdr. J-999

Stocki 1-sza klasa :) walka do ostatnich metrów i Ducaty na podium . Co do SBK duże rozczarowanie , nie mam pojęcia o co kaman ? Może to z Carlosem coś nie teges ? W pierwszym wyścigu sezonu była chęć walki , agresja i ... upadek . Myślę że się pozbierać nie umie .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.