klekot999 29 Napisano Kwiecień 28, 2013 STK 1000 chłopaki pojechali rewelacyjnie, widać, że testy gazetowe nie mają się nijak do rzeczywistości, fabryczne Ducati dają radę i oby tak dalej.. Wkurza mnie tylko bezsensowny regulamin WSBK, zwężki, dławiki, skrzynie biegów itp...chciałoby się oglądać wyrównaną walkę Ducati z epidemią 4 cylindrową... jak to dawniej bywało... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekkbk 0 Napisano Kwiecień 28, 2013 Ponoć w tym roku znieśli balast i zwężki w dolocie... Troche szkoda bo Carlos słabo w Assen, jakby wyjechał na niedzielną przejażdżkę a nie wyścig. Co innego STK 1000, BoloniaBoys całkiem ładnie rozprawili się z konkurencją :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 28, 2013 Chyba tylko balast... no kurczę, bardzo słabo pojechał, w 2011 na 1198( R) było dużo lepiej,nawet porównując czasy jazdy motocyklem starej generacji WTF???? Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 28, 2013 Stocki 1-sza klasa :) walka do ostatnich metrów i Ducaty na podium . Co do SBK duże rozczarowanie , nie mam pojęcia o co kaman ? Może to z Carlosem coś nie teges ? W pierwszym wyścigu sezonu była chęć walki , agresja i ... upadek . Myślę że się pozbierać nie umie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 29, 2013 Tak wyglądała meta WSTK w Assen :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach