Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Konrad696

696 Wrocław

Polecane posty

No za tą cenę, można niezłe Trzydziewiątki wygarnąć...a tam ramy z prawdziwego materiałua nie gawnolitu...

Pozdr. J-999

Dla zielonego 696 będzie złym pomysłem, a jak masz już trochę doświadczenia z motocyklami ( ok. 50 KM) , to dlaczego nie???

Mam sporo kolegów, którzy zaczynali od dużej pojemności, warunek 1 i podstawowy:

rozum a nie adrenalina...

Ja mając 20 kilka lat ujeżdżałem za granicą VF 1000R, a przedtem tylko MZ...

Jak ktoś nie ma "tego czegoś", a na dodatek pecha , będzie miał problem i na Małym Monsterze...ale to już musi sam sobie ocenić...

Pozdr. J-999

<---- moj pierwszy moto

wszystko zalezy ile oleju w glowie

Edytowano przez blejz23

W tym sezonie 696 - trzymam się tego pomysłu i mam nadzieje jak najszybciej znaleźć dobrego Ducata,

a więc jeśli macie jakieś info dotyczące 696 bez przygód to z góry dzięki za info.

klekot999, blejz23 -  kto wie może kolejny sezon będzie już mocniejszy.

pzdr

I 696 sie trzymaj do końca mam go jako pierwsze moto - lepszego nie znajdziesz w palecie Ducati , a jak kiedyś przyjdzie mi do głowy zmiana to już wiem ze będę miał problem czy go sobie nie zostawić jako drugie moto :-D

KGr    1

Jak wstepnie zadzwonisz i popytasz o to 696 to moge podjechac rzucic okiem, chociaz ekspertem nie jestem - ale wiem jak wyglada moje moto i moze cos mi sie rzuci w oczy :)

KGr    1

lepszego nie znajdziesz w palecie Ducati 

Widac nie jezdziles na 1100 :)

KGr    1

sadze ze s4r dla mnei pewnie tez bylby za mocny :)

A prawda jest taka, ze jakby mi sie trafilo ladne 696 zanim znalazlem swoja 1100, to bym kupil i cieszyl sie jak malpa szkielkiem :) Ba! Juz prawie kupilem 796, tylko sprzedajacy sie prawie w ostatniej chwili wycofal (dostal lepsza oferte, wiec sie nei dziwie).

Na 696 mialem okazje pojezdzic raz i to naprawde fajny, zwinny sprzet, ktory na dodatek nie probuje przestraszyc kierowcy na pierwszym lepszym wyjsciu z zakretu.

Widac nie jezdziles na 1100 :)

Miałem na myśli na początek :-) potem to Panie jest w czym przebierać

Jak już będę myślał o kolejnym modelu to wiem, że do Was mam się zgłaszać o poradę;)

na chwilę obecną ponawiam prośbę - jeśli cokolwiek o 696 to dawajcie znać - z góry dzięki!

Popatrz w dziale oferty firm. Motomaniax mieli 696 na sprzedaż. Tylko nie w cenie "okazyjnej" a raczej normalnej na 696.

KGr    1

na chwilę obecną ponawiam prośbę - jeśli cokolwiek o 696 to dawajcie znać - z góry dzięki!

A ja na chwile obecna ponawiam swoja propozycje - ekspertem nie jestem, ale jak zadzwonisz i dowiesz sie przez telefon ile sie da, to moge podjechac i go obejrzec i moze chociaz wstepnie sie go zweryfikuje. Wroclaw mam niedaleko :)

Kgr, 

Nadal byłbyś w stanie sprawdzić 696 z Twojego miasta?

Dzwoniłem do faceta i twierdzi, że moto bez przygód. Podał vin ZDMM500AAAB032884

KGr    1

Kgr, 

Nadal byłbyś w stanie sprawdzić 696 z Twojego miasta?

Dzwoniłem do faceta i twierdzi, że moto bez przygód. Podał vin ZDMM500AAAB032884

Jasne,

moge podjechac i poogladac czy cos mi sie w oczy rzuci - zeby ewentualnie zaoszczedzic ci wycieczki z Wawy na cos co ewidentnie jest zrobione na sztuke.

Oczywiscie ja wyrocznia ani tym bardziej ekspertem nie jestem, wiec po moich ogledzinach moto nalezy jeszcze poddac ocenie wlasnej i jak bedziesz mial czas i chec w jakims warsztacie - jest kilka, ja sie nie wypowiadam :) mozna tez we Wro sprawdzic geometrie ramy, "nieinwazyjnie" robia to bez rozbierania moto (wiem bo dawalem swojego).

Jak mam podjechac to podaj mi jakies namiary na PW.

Napisano (edytowany)

Jasne,

moge podjechac i poogladac czy cos mi sie w oczy rzuci - zeby ewentualnie zaoszczedzic ci wycieczki z Wawy na cos co ewidentnie jest zrobione na sztuke.

Oczywiscie ja wyrocznia ani tym bardziej ekspertem nie jestem, wiec po moich ogledzinach moto nalezy jeszcze poddac ocenie wlasnej i jak bedziesz mial czas i chec w jakims warsztacie - jest kilka, ja sie nie wypowiadam :) mozna tez we Wro sprawdzic geometrie ramy, "nieinwazyjnie" robia to bez rozbierania moto (wiem bo dawalem swojego).

Jak mam podjechac to podaj mi jakies namiary na PW.

CLIK 

Nie mogę wysłać wiadomości na priv, a więc w tym miejscu podaję nr do właściciela.

Edytowano przez Moderator001
Zgłoś problemy do administratora. Usuwam numer prywatny.

KGr    1

Oki, po weekendzie sie do niego odezwe :)

KGr    1

Z braku czasu troche zaniedbalem temat, ale dzisiaj przedzwonie do wlasciciela i postaram sie po pracy podjechac, zobaczyc jak na pierwszy rzut oka to M wyglada.

KGr    1

No i moderator mnie ubiegl, usunal numer kontaktowy do sprzedawcy monstera :( Ogloszenia w necie nie widze, takze chyba przespalem i nici z ogladniecia moto :( Jak masz ten nr gdzies, to podeslij na priv (upewniwszy sie najpierw ze moto jest jeszcze na sprzedaz).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.