yarek 0 Napisano Maj 5, 2013 Problem jak w tytule. Macie jakieś sugestie? W manualu tylko jest wytlumaczone co to jest, dlatego pytam czy ktoś ma jakieś doświadczenie na ten temat, bo na serwis to ja nie zdąrzę go oddać, a jak mi padnie przed czwartkiem to sie wk****ie strasznie ;) ( Callifornia wykupiona). Jakieś sugestie? Tyle co wyczytałem na google to muszę poczyścić jakieś przewody, ale może ktoś coś więcej powie :). Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Maj 5, 2013 Jak potrzebujesz serwis to dasz radę ;) Dzwoń do Matthias'a +49 39954 22344. To w Stavenhagen, ok 120km od nas. Pogadaj z nim pewnie da radę Cię wcisnąć w jakieś okienko. Miły gość. Miałem podobny problem. Przyczyna była trywialna.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 5, 2013 Najczęstrza przyczyna to pozacinane linki sterowania zaworem. Należy wypiąć je z serwosilnika i zaworu i sprawdzić czy poruszają się bez zacięć. Ewentualnie przesmarować i rozruszać. Co nie oznacza oczywiście że przyczyna nie może tkwić gdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarek 0 Napisano Maj 6, 2013 normalnie gorzej niż kobieta w comiesięcznym stadium totalnego rozstrojenia ;) ....Dzisiaj wsiadam, latam i nic :/ nie rozumiem, ale chyba nie muszę ;). Myć motunga nie myłem, więc teoria o wodzie odpada :). Dzięki za rady i namiary :). Się naprawiło, więc na razie nie kombinuje Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach