Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
yarek72

czy zna ktoś tego 695/ czy może ktoś coś o nim powiedzieć??

Polecane posty

KGr    1

Ja bym powiedzial ze raczej mozna probowac ladne 696 szukac :) Ale fakt faktem - mozna.

Ja bym powiedział że w tej cenie bardzo cieżko znaleść dobrą sztuke 696 - jeśli faktycznie ma być dobra, może celował bym bardziej w s2r bo już w takiej cenie bedzie do wyrwania. 

Ładną to szukać można ale nie koniecznie sprawna będzie ;)

nie będe zakładał kolejnych tematów, poprostu szukam pierwszego monstera , każde info odnośnie sprzedającego i moto są dla mnie istotne z góry dzieki za wszystkie wskazówki

a o to maszyna która zwróciła moją uwage http://otomoto.pl/ducati-monster-695-800-900-M3029909.html

A co chcesz wiedzieć na temat tego :

http://otomoto.pl/ducati-monster-695-gwarancja-M3607813.html

pisz na PW.

Mogę go obejrzeć dokładniej.

Wiem tyle że w cenie masz kpl. dokumentów i przegląd przed zakupowy, nowe płyny, oleje, regulacje  z kontrolą i ewentualną wymianą pasków i co tam jeszcze wynika dla danego przebiegu.

A co chcesz wiedzieć na temat tego :

http://otomoto.pl/ducati-monster-695-gwarancja-M3607813.html

pisz na PW.

Mogę go obejrzeć dokładniej.

Wiem tyle że w cenie masz kpl. dokumentów i przegląd przed zakupowy, nowe płyny, oleje, regulacje  z kontrolą i ewentualną wymianą pasków i co tam jeszcze wynika dla danego przebiegu.

chciał bym wiedzieć czy nie ma  ukrytych niespodzianek, typu robiona raman itp . czy jest w 100% nadający sie do jazdy  i czy sie czasem coś się nie posypie po 200km po zakupie zaoszczedziło by to maratonu przez połowe kraju jeśli  ducat okazał by sie niewypałem

Witaj,

jeśli szukasz max zadbanego Monstera 695 to mam takiego.

rocznik 2006, bezwypadkowy, przebieg realny 31 781. Kupiłem go od Klubowicza fidu pod koniec Listopada 2012. On kupił go dla żony w maju 2012 - osobiście sprowadził z Włoch po dłuższych poszukiwaniach. Ja również dla żony i niestety historia się smutno powtarza - rezygnacja z motocyklizmu. Ten Potworek coś nie ma szczęścia do Polek.

Moto śliczne i dopasione poprowadzonymi górą węglowymi temisami, I dodatkami , w które zainwestował fidu - crashpadami ramy i przedniej osi, owiewką przednią S2R, nakładką na fotel pasażera, krótkimi, sportowymi, regulowanymi klamkami (oryginały brembo w komplecie). Ja dokupiłem niedawno tylną oponę Michelin Pilot Power 2ct (czeka na założenie, przód też Pilot Power w b dobrym stanie) i węglowy błotnik - też nie założony - nie pasują sploty maty węglowej i robi się carbonowa choinka, trochę w stylu agrotuningu :)  Myślę, że wymiany wymaga aku bo rozładowuje się po kilku tyg stania.

Tyle, poza tym cukierek bez dodatkowych inwestycji. Do wzięcia za 14 700.

Mieszkam w okolicach Zakopanego.

Pozdrawiam! maciej witkowski

post-88210-0-55411700-1369849808_thumb.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.