Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

KGr

Monster a sprawa bagazu

Polecane posty

Dnia 9.06.2016 o 21:44, Kicin napisał:

Cóż, na nieduże podróże dobre i to :)

ffb5cd39d8098486197aa29448bd7d33.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Odgrzeję temat. Szukam jakiejś torby / sakwy do Monstera 695, która pozwoli się spakować na 2-3 dniowy wyjazd dla 1 osoby. Podoba mi się rozwiązanie zaproponowane wyżej przez @Kicin. Czy możecie podpowiedzieć jak taką torbę się montuje i czy ktoś poleci jakiś konkretny model?

Dzięki,
Kuba

Edytowano przez Qóba

Poszukaj czegoś z oferty Kriegi. Mają uniwersalne torby, które możesz dopasować pod konkretny model motocykla. Nie które modele można powiększać w razie potrzeby lub dopinać do nich kolejne moduły. Kriega z którą miałem odczynienia była mocowana na pasy, dodatkowo zabezpieczałem ją siatką. Torby Kriegi dobrze znoszą też deszcz, duzy deszcz ;).       

@Qóba jeżdżąc w pojedynkę, to naprawdę wygodne i tanie rozwiązanie. Ja akurat montowałem swój ogromny (jak się go rozepnie w górę) tankbag, za pomocą zwyczajnej siatki elastycznej z haczykami. Ładnie da się je zaczepić o rurki ramy pod siedzeniem. Jeśli wszystko jest dobrze napięte to ładunek nawet nie drgnie ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.