Qóba 1 Napisano Marzec 10, 2019 (edytowany) Dnia 9.06.2016 o 21:44, Kicin napisał: Cóż, na nieduże podróże dobre i to :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odgrzeję temat. Szukam jakiejś torby / sakwy do Monstera 695, która pozwoli się spakować na 2-3 dniowy wyjazd dla 1 osoby. Podoba mi się rozwiązanie zaproponowane wyżej przez @Kicin. Czy możecie podpowiedzieć jak taką torbę się montuje i czy ktoś poleci jakiś konkretny model? Dzięki, Kuba Edytowano Marzec 10, 2019 przez Qóba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Marzec 11, 2019 Poszukaj czegoś z oferty Kriegi. Mają uniwersalne torby, które możesz dopasować pod konkretny model motocykla. Nie które modele można powiększać w razie potrzeby lub dopinać do nich kolejne moduły. Kriega z którą miałem odczynienia była mocowana na pasy, dodatkowo zabezpieczałem ją siatką. Torby Kriegi dobrze znoszą też deszcz, duzy deszcz ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kicin 0 Napisano Marzec 25, 2019 @Qóba jeżdżąc w pojedynkę, to naprawdę wygodne i tanie rozwiązanie. Ja akurat montowałem swój ogromny (jak się go rozepnie w górę) tankbag, za pomocą zwyczajnej siatki elastycznej z haczykami. Ładnie da się je zaczepić o rurki ramy pod siedzeniem. Jeśli wszystko jest dobrze napięte to ładunek nawet nie drgnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach