Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Mały

996 linka prędkościonierza

Polecane posty

Witam klękła mi linka od prędkościomierza i tak się zastanawiam czy muszę kupić dedykowaną do mojego moto a może przypasuje od jakiegoś innego modelu? Co wy na to koledzy?

kiedyś do M600 wstawiłem od jawy 350 z aluminiowymi kołnierzami,które delikatnie trzeba było usunąć 

Dzięki za szybką odp.. ale chodzi mi o linkę której  nie będę  musiał przerabiać . Może od jakiegoś innego modelu Ducati .

PS. zadałem to pytanie ,bo na ebayu linki do 996 są może ze 4 sztuki i dużo droższe na przykład jak do monstera (ze zdjęcia wyglądają podobnie ale może różnią się wielkością nakrętki itp,,) wolę zapytać niż później bawić się w odsyłanie itd..

Jest dużo firm, które dorabiają linki do motocykli. Wysyłasz im swoją na wzór i masz nówkę w dobrej cenie.

Przeszło mi to przez głowę ale w moim przypadku koszty przesyłki przerosły by wartość linki ,no i czas . Za 1,5 miecha wybieram się na moto do Polski na urlop i paczę doprowadzić mój skarb do ładu :razz: No i jeszcze przegląd mnie czeka ,także muszę wymienić linkę w Germani.

Hhmm :roll:  a myślałem że może ktoś na forum przerabiał już ten temat. Czyli zostaje mi kupić linkę dedykowaną do mojego 996.

Tak czy inaczej dziękuje kolegom za podpowiedzi Pozdrawiam.

Gość siwy   
Gość siwy

1. Musi byc na 100% wymieniona ? Moja tez padla, ale mozna ja bylo "reanimowac" i do dzisiaj juz 6 tys. km sie trzyma.

2. Zamiennik uzywany bylby dla Ciebie opcja ? Bedziesz jechal do kraju, zrob przerwe na Espresso u mnie.

Edytowano przez siwy

1. Musi byc na 100% wymieniona ? Moja tez padla, ale mozna ja bylo "reanimowac" i do dzisiaj juz 6 tys. km sie trzyma.

2. Zamiennik uzywany bylby dla Ciebie opcja ? Bedziesz jechal do kraju, zrob przerwe na Espresso u mnie.

W tym miesiącu muszę zrobić Tiv także linkę muszę wymienić . Stworzyłem ten wątek bo znalazłem na Ebay linki do Monstera czy SS o połowę tańsze niż do mojego. Ale teraz już wiem na czym stoję ,także nie będę już kombinował i kupię oryginał .

Ps. Jeśli chodzi o Espresso ,to chętnie skorzystam z zaproszenia :razz:  Na chwilę obecną plan wyjazdu mam na sobotę rano ,czyli 20 Lipiec.

Z innych modeli są zwyczajnie za długie

I wszystko jasne .Dzięki jakitaki ! :thumbup:

Gość siwy   
Gość siwy

W tym miesiącu muszę zrobić Tiv także linkę muszę wymienić . Stworzyłem ten wątek bo znalazłem na Ebay linki do Monstera czy SS o połowę tańsze niż do mojego. Ale teraz już wiem na czym stoję ,także nie będę już kombinował i kupię oryginał .

Ps. Jeśli chodzi o Espresso ,to chętnie skorzystam z zaproszenia :razz:  Na chwilę obecną plan wyjazdu mam na sobotę rano ,czyli 20 Lipiec.

No to jestesmy umowieni :wink:

No to jestesmy umowieni :wink:

OK odezwę się na Priv bliżej terminu wyjazdu :thumbup: Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.