TomaszD 0 Napisano Czerwiec 14, 2013 Hej! Posiadam ST4S 2003 rok. Czy występuje zestaw naprawczy pompki sprzegła lub hamulca do tego modelu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 14, 2013 WystępujeTUTAJ ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Czerwiec 16, 2013 Występuje TUTAJ ;) Dobre przekierowanie Biały :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 16, 2013 Dobre przekierowanie Biały :razz: Cieszę się, że nie tylko ja tak myślę ;) Jest jeszcze jedno przekierowanie: TOTO ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Czerwiec 16, 2013 Cieszę się, że nie tylko ja tak myślę ;) Jest jeszcze jedno przekierowanie: TOTO ;) :D ale, nim się przywita, jeśli to jest pompa Brembo PSC 12 - to takie coś, http://www.stein-dinse.biz/Brembo/Clutch-Cylinder/DUC-Kupplungspumpe-PSC12::5394.html#!prettyPhoto/0/ Zestawów naprawczych nie znalazłem:-) najtaniej pompa bez zbiornika jakieś 170 euro. KPL około 300-350 euro. Miłej zabawy z Ducati:-) Sklep ok. Na 2 stronie sama pompa - do kupienia od zaraz. Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar3inez 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 Najtańsza metoda kolego, to jechać do sklepu ze "śrubkami-nakrętkami" zabierz swoje uszczelki gumowe, żeby z wymiarować na miejscu. Do swojego 749 też nie mogłem znaleźć zestawu naprawczego(w sumie lepiej) i po dopasowaniu oringów wszystkie części wyniosły mnie jakieś 5zł. pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach