Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
avalon

Monster 600

Polecane posty

Witam

Mam zamiar kupić monstera 600 obserwuje od pewnego czasu i obserwuje ostatnim czasem kiedy budżet mi pozwala przymierzam się do takich 2 chciałem zaznaczyć że 1 monster jest wystawiony już jakiś czas ,

http://otomoto.pl/ducati-monster-600-M3688042.html

http://otomoto.pl/ducati-monster-600-M3688042.html

komentarze i opinie mile widziane pozdrawiam .

A nie orientujesz się może bo widzę że jesteś w temacie jak wygląda sytuacja jak się kończy sezon czy takiego DUCATA idzie kupić taniej czy to tylko mit ??

O tego drugiego już ktoś pytał kiedyś. Z tego co pamiętam lepiej sobie odpuścić. Ktoś z forum sprzedaje monstera za 8900 chyba ostatnio był wystawiony, może warto się zainteresować.

A nie orientujesz się może bo widzę że jesteś w temacie jak wygląda sytuacja jak się kończy sezon czy takiego DUCATA idzie kupić taniej czy to tylko mit

Ponawiam pytanie może ktoś z was odpowie

Avalon, cena wiąże się raczej z ilością egzemplarzy na rynku. Jak dowiedziałem się o istnieniu monstera ok 5 lat temu to było ich na allegro ok 5 i ceny były zawrotne. Teraz jest już ich sporo, więc ceny też spadają. Ten czarny, który pokazałeś wisi od dobrego  roku- daj sobie z nim spokój. Zrób tak jak Czapek mówił, kup maszynę od zapaleńca lub kogoś kto nie oszuka Cię. Znasz koszty zabawy z Ducati? Więc zapewne zdajesz sobie sprawę, że nikt ,kto handluje takimi cudami nie sprzeda go w dobrym stanie.   

Monstera którego sprzedaje mam od DUKA (z forum). Wcześniej posiadał złotą ramę. Został przemalowany na biało. Nie powiem że jest w idealnym stanie, bo ostatnio zaliczyłem nim ślizg na zaolejonej zatoczce. Tak jak opisywałem na aukcji. Wszystkich informacji udzielę tel. 509 991 345 . Sprzedaję z chęci kupna 796/696 

Avalon, cena wiąże się raczej z ilością egzemplarzy na rynku. Jak dowiedziałem się o istnieniu monstera ok 5 lat temu to było ich na allegro ok 5 i ceny były zawrotne. Teraz jest już ich sporo, więc ceny też spadają. Ten czarny, który pokazałeś wisi od dobrego  roku- daj sobie z nim spokój. Zrób tak jak Czapek mówił, kup maszynę od zapaleńca lub kogoś kto nie oszuka Cię. Znasz koszty zabawy z Ducati? Więc zapewne zdajesz sobie sprawę, że nikt ,kto handluje takimi cudami nie sprzeda go w dobrym s

To jest oczywiste że nikt nie sprzeda ci igły zawsze przy zakupie samochodu czy moto jakiś budżet na naprawę musisz mieć mnie bardziej zależy na tym żebym mógł coś pojeździć a nie tylko moto oglądać na warsztacie abym się nie wpakował w mine tego bym chciał uniknąć dlatego też pisze do was z zapytaniem w końcu nie jeden z was ma własnego monsterka  , nie oszukujmy się że ceny części i serwisu nie są za tanie ale to w końcu jest nie byle co tylko DUCATI moja miłość od pierwszego wejrzenia . 

To jest oczywiste że nikt nie sprzeda ci igły zawsze przy zakupie samochodu czy moto jakiś budżet na naprawę musisz mieć mnie bardziej zależy na tym żebym mógł coś pojeździć a nie tylko moto oglądać na warsztacie abym się nie wpakował w mine tego bym chciał uniknąć dlatego też pisze do was z zapytaniem w końcu nie jeden z was ma własnego monsterka  , nie oszukujmy się że ceny części i serwisu nie są za tanie ale to w końcu jest nie byle co tylko DUCATI moja miłość od pierwszego wejrzenia . 

Na twoim miejscu przyczaiłbym się i kupił Monstera od kogoś z forum. Tutaj  powiedzą Tobie jak jest :D. A co do ogłoszeń dziwnej treści  to uważaj na tego http://otomoto.pl/ducati-monster-monster-600-m600-M3183868.html -też sprzedają go od ponad roku.

W garażu jest wystawiony ten o którym pisałem. Warto obejrzeć.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.