avalon 0 Napisano Czerwiec 29, 2013 Witam Mam zamiar kupić monstera 600 obserwuje od pewnego czasu i obserwuje ostatnim czasem kiedy budżet mi pozwala przymierzam się do takich 2 chciałem zaznaczyć że 1 monster jest wystawiony już jakiś czas , http://otomoto.pl/ducati-monster-600-M3688042.html http://otomoto.pl/ducati-monster-600-M3688042.html komentarze i opinie mile widziane pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 29, 2013 wrzuciłeś dwie te same aukcje... podaj tego drugiego jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
avalon 0 Napisano Czerwiec 29, 2013 Witam Rzeczywiście są to dwa te same linki http://otomoto.pl/ducati-600-ss-monster-M3149846.html to jest ten drugi monster , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 30, 2013 mam takie dziwne przeczucie i niesie mi się na język... uzbieraj na coś lepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
avalon 0 Napisano Czerwiec 30, 2013 A nie orientujesz się może bo widzę że jesteś w temacie jak wygląda sytuacja jak się kończy sezon czy takiego DUCATA idzie kupić taniej czy to tylko mit ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czapek 0 Napisano Czerwiec 30, 2013 O tego drugiego już ktoś pytał kiedyś. Z tego co pamiętam lepiej sobie odpuścić. Ktoś z forum sprzedaje monstera za 8900 chyba ostatnio był wystawiony, może warto się zainteresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Biały jest mój. Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez Piter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 30, 2013 Biały jest mój. Grozisz mi ? :lolno: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
avalon 0 Napisano Czerwiec 30, 2013 A nie orientujesz się może bo widzę że jesteś w temacie jak wygląda sytuacja jak się kończy sezon czy takiego DUCATA idzie kupić taniej czy to tylko mit Ponawiam pytanie może ktoś z was odpowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Czerwiec 30, 2013 Avalon, cena wiąże się raczej z ilością egzemplarzy na rynku. Jak dowiedziałem się o istnieniu monstera ok 5 lat temu to było ich na allegro ok 5 i ceny były zawrotne. Teraz jest już ich sporo, więc ceny też spadają. Ten czarny, który pokazałeś wisi od dobrego roku- daj sobie z nim spokój. Zrób tak jak Czapek mówił, kup maszynę od zapaleńca lub kogoś kto nie oszuka Cię. Znasz koszty zabawy z Ducati? Więc zapewne zdajesz sobie sprawę, że nikt ,kto handluje takimi cudami nie sprzeda go w dobrym stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Napisano Czerwiec 30, 2013 Monstera którego sprzedaje mam od DUKA (z forum). Wcześniej posiadał złotą ramę. Został przemalowany na biało. Nie powiem że jest w idealnym stanie, bo ostatnio zaliczyłem nim ślizg na zaolejonej zatoczce. Tak jak opisywałem na aukcji. Wszystkich informacji udzielę tel. 509 991 345 . Sprzedaję z chęci kupna 796/696 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
avalon 0 Napisano Czerwiec 30, 2013 Avalon, cena wiąże się raczej z ilością egzemplarzy na rynku. Jak dowiedziałem się o istnieniu monstera ok 5 lat temu to było ich na allegro ok 5 i ceny były zawrotne. Teraz jest już ich sporo, więc ceny też spadają. Ten czarny, który pokazałeś wisi od dobrego roku- daj sobie z nim spokój. Zrób tak jak Czapek mówił, kup maszynę od zapaleńca lub kogoś kto nie oszuka Cię. Znasz koszty zabawy z Ducati? Więc zapewne zdajesz sobie sprawę, że nikt ,kto handluje takimi cudami nie sprzeda go w dobrym s To jest oczywiste że nikt nie sprzeda ci igły zawsze przy zakupie samochodu czy moto jakiś budżet na naprawę musisz mieć mnie bardziej zależy na tym żebym mógł coś pojeździć a nie tylko moto oglądać na warsztacie abym się nie wpakował w mine tego bym chciał uniknąć dlatego też pisze do was z zapytaniem w końcu nie jeden z was ma własnego monsterka , nie oszukujmy się że ceny części i serwisu nie są za tanie ale to w końcu jest nie byle co tylko DUCATI moja miłość od pierwszego wejrzenia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Czerwiec 30, 2013 To jest oczywiste że nikt nie sprzeda ci igły zawsze przy zakupie samochodu czy moto jakiś budżet na naprawę musisz mieć mnie bardziej zależy na tym żebym mógł coś pojeździć a nie tylko moto oglądać na warsztacie abym się nie wpakował w mine tego bym chciał uniknąć dlatego też pisze do was z zapytaniem w końcu nie jeden z was ma własnego monsterka , nie oszukujmy się że ceny części i serwisu nie są za tanie ale to w końcu jest nie byle co tylko DUCATI moja miłość od pierwszego wejrzenia . Na twoim miejscu przyczaiłbym się i kupił Monstera od kogoś z forum. Tutaj powiedzą Tobie jak jest :D. A co do ogłoszeń dziwnej treści to uważaj na tego http://otomoto.pl/ducati-monster-monster-600-m600-M3183868.html -też sprzedają go od ponad roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czapek 0 Napisano Lipiec 2, 2013 W garażu jest wystawiony ten o którym pisałem. Warto obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach