stasekst4s 0 Napisano Lipiec 7, 2013 Monster cromo zadkosc, ladny, ma nadcisnienie tetnicze, uszkodzony wal..... Wydech leo, owiewka zenon (widzilem ja chyba w ofercie rizomy ale nie mam pewnosci), plug alu, zadupek alu/carbon, zbiornik alu, i silnik o wiekszej mocy ponad 80 kucy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 7, 2013 Dla mnie osobiście tragedia, ktoś mocno zepsuł piękny motocykl jakim jest monster. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Lipiec 7, 2013 I nie chce go robic w obecnym czasie........ A rok czasu stal u mnie. Serce boli...................................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 10, 2013 I nie chce go robic w obecnym czasie........ A rok czasu stal u mnie. Serce boli...................................................... Stanisław nie użalaj się tylko Qpuj ;) A co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Lipiec 10, 2013 Ta nawet bym kupil, ale nie fce pszedac...... A kupcow juz kilku. Do zrobienia, zawias przod, glowka ramy, wal korbowy, rozrzad kompletny, lozyska, plyny, czyli generalny przeglad z remontem. Wartosc rynkowa??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 10, 2013 Wartość taka ile gotów jesteś zapłacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziansp 0 Napisano Sierpień 8, 2013 O Bożee zeszpecony strasznie...az nie moge na to patrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Wrzesień 6, 2013 Zreanimowany!!!!!! Autopsja; przyklejona obrocona panewka, chodzi rowniej, lepiej......zyje!!!!!!! 50tysi na zegarku i zadnych wiekszych (poza walem) objawow zuzycia w silniku, cylindry tloki pierscienie stan bdb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach