arturwloczykij 0 Napisano Lipiec 8, 2013 Witam serdecznie. Jak w temacie. czy ma ktoś ST4 w okolicy Bielska-Biała. Niedawno kupiłem taką maszynke ale jest dość zdewastowana. Chętnie dowiedziałbym się paru rzeczy o tym sprzęcie porównał maszyny bo moja chyba nie do końca jest cała oryginalna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Lipiec 9, 2013 Uuuuu- to trochę grosza poleci. Trzeba było się zastanowić przed kupnem. Ale życzę wytrwałości przy odbudowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturwloczykij 0 Napisano Lipiec 9, 2013 Kupiłem za śmieszne pieniądze i licze sięz tym że pare tys dołoże ale i tak chyba dobrze na tym wyjde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Lipiec 9, 2013 Wziąłeś tę z czachą od 748? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturwloczykij 0 Napisano Lipiec 10, 2013 tak ale zcachy bede się pozbywał oryginalną kierownice teżchce dać bo ta meczy z pasarzerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Lipiec 11, 2013 Artur :) I nic się nie pochwaliłeś? Normalnie w zadek kopnę jak spotkam :) Gratki :D A jednak hehehehe Ducati :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 11, 2013 Mam fajne kierownice , kierownik był bardzo zadowolony :) http://docpoland.com/garage/ogloszenie/146-kierownice-lsl-do-st/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturwloczykij 0 Napisano Lipiec 11, 2013 dzięki ale właśnie podobną posiadam solo ewent może byćale z pasażerem kiepsko. chyba kupie oryginał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturwloczykij 0 Napisano Lipiec 11, 2013 Artur :) I nic się nie pochwaliłeś? Normalnie w zadek kopnę jak spotkam :) Gratki :D A jednak hehehehe Ducati :D Wiadomo że ducati jak już sięzachoruje to ciężko wyleczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturwloczykij 0 Napisano Lipiec 14, 2013 Hej jeżdzi ktoś na ST w okolicy bielska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturwloczykij 0 Napisano Lipiec 16, 2013 Wziąłeś tę z czachą od 748? A znajomy ci jest ten motocykl? co możesz o nim powiedzieć..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach