Kaz 0 Napisano Lipiec 21, 2013 Stawiam na Vale,Dovi,Nicki cos tak mnie sie wysnilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekkbk 0 Napisano Lipiec 21, 2013 Dovi całkiem nieźle... Kosmita #93 albo wygra albo skończy żwirze :twisted: Tak czy siak zapowiada się ciekawy wyścig! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 21, 2013 Stawiam na Vale,Dovi,Nicki cos tak mnie sie wysnilo. Optymista :) To ja stawiam : Rossi , Marquez , Cruthlow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Lipiec 21, 2013 Marquez, Bradl, Rossi. Chociaż bardzo jestem ciekaw jak połamańce wytrzymają wyścig, może Pedrosa coś namiesza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekkbk 0 Napisano Lipiec 21, 2013 O ile Bautista znów Rossiego nie skosi... Kto wie może to dzień Ducati? Marquez,Bradl,Dovizioso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 21, 2013 Czy ten Marquez jest normalny ? Zrobił to , zrobił Rossiego w korkociągu :) Szacunek !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 22, 2013 .............ma cos z głową. Jest na tyle dobry, ze ogładą z każdego toru kultowe wyścigi i odbiera je Wielkim. I tu rodzi się pytanie? kiedy poprawi sylwetkę na motocyklu???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Lipiec 22, 2013 Kurak, gratuluję trafności.Marquez to wariat :wtf: , a sylwetki nie poprawi bo ma kontrakt na protektory na łokciach i musi zużyć określoną ilość :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 22, 2013 .............ma cos z głową. Jest na tyle dobry, ze ogładą z każdego toru kultowe wyścigi i odbiera je Wielkim. I tu rodzi się pytanie? kiedy poprawi sylwetkę na motocyklu???? Szyderco ty jeden :mrgreen: A pamiętacie jak zajęli się sylwetką Spiesa ? I wtedy się skończył , podobnie było z Małyszem . Zawsze wokół talentów kręci się sporo sępów :-| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 22, 2013 liczy sie końcowy wynik, chocby tylem, ale pierwszy he he he Ja jestem stary i zwracam przy czasie przejazdu tez uwagę na, na jak to wyglada. Na koniec boje sie , ze MM moze tez odjechac JL i DP, oby nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach