Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Franz

MM, jaki jest naprawde.

Polecane posty

Mysle sobie o ostatnim wyścigu i nachodza mnie watpiliwości w stosunku do MM.

Zaczynam sie go bać przez to, ze wszystko wydaje sie ( jest) zaplanowane. On i jego team jest wyrachowany na wskroś.Widac jak był niebezpieczy incydent z JL, był zrobiony z premadytacja, zaplanowany. To wypchniecie miało sie wydarzyć. Fakt, tak moze zrobic, zaplanowac ktos naprawde szybki, ale chyba troche szalony i tu nie za bardzo w tę dobra strone. Na Laguna zaplanował wszystko. Mam wrazenie, ze odpuscil start, aby być za Rosim to potegowało efekt. Zrobił to jego własna bronia.............słyszymy teraz. Jakies takie mam odczucie.

Vale z nim nie walczy bo wie, ze akurat nie z nim i nie teraz. Jest madrym zawodnikiem wie co zrobic by nie tracic tak jak Stoner, lorenzo czty Pedroza bocząc sie i gniewajac na cały swiat.

I tu nastepna mysl. Co jest prawdziwe złośc lorenzo i jego głupie dasanie sie, Stoner który mówi VR, że tak sie nie gra? I nie mówi o korkociagu tylko hamowaniu VR doprowadzajacego do jego wywrotki itd itd.

Wiem węsze spisek MM, ale jakos to kolorowe, aż rzygac sie chce...........no i pozycja na motocyklu he he he

Widzisz są mistrzowie którzy wygrywają tytuły praktycznie bez jednego zwycięstwa w sezonie , są tacy którzy ciężko pracują lecz bywa ich w sezonie kilku i wtedy walczą do ostatniego zakrętu ostatniego wyścigu sezonu aby tytuł zdobyć ...

MM należy do trzeciego rodzaju mistrzów - oni swoją dominacje podkreślają grubą kreską . Obserwuję go od 125 , już od tej najmniejszej kategorii widać było jego ponadprzeciętność i dominację i wiecznie uśmiechnięty dziób :)... Start z ostatniej pozycji ,wyprzedzanie jak na Play Station i zwycięstwo w wyścigu . Takie manewry zarezerwowane są tylko dla geniuszy ! 

Wcześniej poza VR nie pamiętam takich świrów , do tego gnojek jest medialny i sympatyczny dla kolegów z którymi wygra ale i tych z którymi  przegra - to się ludziom podoba i dzięki temu ( również ) wybacza mu się błędy - które nie zawsze są błędami jak myślę tylko atakiem z premedytacją . 

Młody jest o tyle dalej od VR że reżyseruje  sobie już sam wyścig - Rossi robił to po wyścigu :).

Na pewno jego manewry dają nam wiele do myślenia , budzą kontrowersje u innych zachwyt , czy MM ma szósty zmysł ? Jeśli tak , jeżeli jest pewien tego co robi jestem rekami i nogami ZA , aby wyścigi znowu "ożyły"...

Szkoda czy dobrze , że Vale już przygasł i nie jest już taki jak dzisiaj MM . Wyobrażacie sobie dwóch świrów w akcji ? Pozabijali by się ...

A co do pozycji ? Katasrofa  :mrgreen:  :mrgreen:   Na Indianapolis młody ma przygotowany kask ze sliderami ;)

Edytowano przez jakitaki

...........to już wyjaśnia czemu Wszechmogący zabrał #58, dwóch na jednym torze.............NiEEEEEEEEEEEEEEEE

To prawda Franz, mi w motoGP najbardziej brakuje teraz SuperSic...

Prawdopodobnie byłby jednym z najmocniejszych w stawce i tak oto walczyliby: Marco i Marc  :mrgreen:  ciekawe...

Mnie najbardziej brakuje Stonera - wyścig tych dwóch Panów byłby prawdziwą gratką! Może kiedyś jeszcze ich zobaczymy, bo widać, że Australijczyka ciągnie do lasu :) Marquez jest wyrachowany, a do tego bardzo szybki i młody. Zobaczymy, co z niego wyrośnie za kilka lat. Na GPweek można obejrzeć ciekawą tabelkę :)

post-87579-0-23906100-1375190256_thumb.jpeg Los puntos de los mejores rookies de la historia tras las 9 primeras carreras - czyli punkty najlepszych debiutantów w historii po 9 wyścigach.  

Mnie najbardziej brakuje Stonera - wyścig tych dwóch Panów byłby prawdziwą gratką! Może kiedyś jeszcze ich zobaczymy, bo widać, że Australijczyka ciągnie do lasu :) Marquez jest wyrachowany, a do tego bardzo szybki i młody. Zobaczymy, co z niego wyrośnie za kilka lat. Na GPweek można obejrzeć ciekawą tabelkę :)

attachicon.giflarge.jpeg Los puntos de los mejores rookies de la historia tras las 9 primeras carreras - czyli punkty najlepszych debiutantów w historii po 9 wyścigach.  

Rossi i Doohan na samym końcu listy - kto by się spodziewał ...

Jak dla mnie MM to geniusz... Wszedł do stawki przebojem i od poczatku pokazuje ze niczym nie ustępuje mistrzom swiata z klasy motogp

Jest wyrachowany? a pewnie... ale dzieki temu zostanie mistrzem swiata w tym roku

Wywiezienie JL czy wyprzedzenie VR to były majstersztyki

Kibicuje mu z całego serca zeby pozamiatał stawkę

Ja go nie trawię. Najpierw "jejku jejku, taki jestem skromny, że hoho, a DP będzie mistrzem świata, bo jest numerem jeden, ja znam swoje miejsce w szeregu, to nie mój moment" (rzyg)

http://www.motogp.com/en/news/2013/Pedrosa+the+one+who+has+to+win+Marquez

A wyścig później "w <font color='red'>[desmo]</font> mam DP i jego TCS, i tak będę mistrzem".

http://www.motogp.com/en/news/2013/marquez+on+hearing+in+Sepang

Chłopak jest młody, nabrał pewności siebie, wszystkich objeżdża, więc chyba ma prawo... Nie widzę w tym nic złego.

M. Ali też szydził z konkurentów  :mrgreen:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.