Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
kamo

Monster M600 Wrocław

Polecane posty

Jak daleko masz? Chłopak jest z Wrocławia, tu też mamy serwis Ducati, więc wystarczy zapłacić za sprawdzenie go ok. 250zł i będziesz dokładnie wiedział co i jak. Jeśli chłopak jest pewny stanu technicznego, że np. nie był bity (co jest najważniejsze), w tym momencie umów się, że to Ty zapłacisz za sprawdzenie (wtedy pewnie też się na niego zdecydujesz i go kupisz), ale jeśli wyjdzie, że był bity, to on wykłada kasę. Ryzyk fizyk, on sprzedając z pewnością wie co ma.

Ja tak zrobiłam przy mojej 695, a miała do mnie 500 km, koleś się zgodził na taki układ, co już było dla mnie poświadczeniem, że wszystko ok, a w serwisie to się tylko potwierdziło :-)

Ach i jeszcze oczywiście wcześniej sam go obejrzyj, czy ogólny stan faktyczny Ci odpowiada, bo z pewnością ma rysy, może jakieś wgniecenia, ale powiem tak: wszystko jest nie ważne! Jeśli stan mechaniczny jest w porządku, to wystarczy włożyć w motocykl trochę serca i stan wizualny można doprowadzić do ideału! :-D

Witam Wszystkich,

Jako, że jestem nowy i zbytnio na motocyklach się nie znam, prosiłbym o zerknięcie na ogłoszenie (być może ktoś zna???) i ocenę czy warto się po niego fatygować?

http://tablica.pl/oferta/ducati-monster-600-m600-leo-vince-CID5-ID3eJL1.html#bbc7c77db3

Toż to forumowy Monster :)

Skrobnij do właściciela http://docpoland.com/user/86632-mioo/  ;)

DzikiBobr wydaje mi się, że kamo chodziło bardziej o poświadczenie, że motocykl jest w porządku, bo przecież do właściciela ma namiary z ogłoszenia... :)

DzikiBobr wydaje mi się, że kamo chodziło bardziej o poświadczenie, że motocykl jest w porządku, bo przecież do właściciela ma namiary z ogłoszenia... :)

Monster prezentuje się naprawdę dobrze. 2 lata temu sam prawie go kupiłem, ale Michał - Mioo, zdołał mnie ubiec.

Z tego co pamiętam, miał lekkiego szlifa/wywrotkę ale wszystko niby zostało zrobione.

W zeszłym sezonie pojawił się na małym Ducatowym spocie. Później już go nie widziałem.

Ps. Natka, wydawało mi się, że fakt, iż motór zagościł na forum będzie ważną informacją. Nie jest to już tylko Monster "z ogłoszenia" ale "forumowy" ;)

Edytowano przez DzikiBobr

Tak to fakt, ale jest też różnica "forumowy", a "forumowy" ;)

Nie wiem jak u nas (chyba już mogę tak powiedzieć ;) ), ale spotykałam się z sytuacjami, że ktoś był forumowy, ale nikt nigdy tej osoby nie poznał poza postami, ani tym bardziej nie zobaczył maszyny, a potem sprzedawał jako forumową wrrr :/

Jeśli znasz i kojarzysz sprzęt, to tylko wielki plus dla Mioo, mam nadzieję, że po sprzedaży również przesiądzie się na desmo ;)

Czołem,

Dziękuje za namiar, ale szybciej było przez telefon:) Zobaczymy co z tego wyjdzie.

PS

Wszystkie info. dot. wywrotek, napraw wyczytałem na forum + mam nadzieje Mioo opowie mi o wszystkim w sobotę.

Piękny potworek, eh gdybym tylko miał luźne 10k zł... kolory, pług, wszystko mi odpowiada, podobuje mnie się to to, w ogóle to mnie nie denerwujcie heheh ;)

Piękny potworek, eh gdybym tylko miał luźne 10k zł... kolory, pług, wszystko mi odpowiada, podobuje mnie się to to, w ogóle to mnie nie denerwujcie heheh ;)

Widzę zestawienie zacne, Saab + Ducati .... gratuluję i powodzenia Diabeł.  Jest coś bardzo zbieżnego między Saabem wśród samochodów a Ducatem wśród motocykli, ciężko to wytłumaczyć, trzeba mieć i jedno i drugie :D.

wybaczcie zejście z tematu.

Edytowano przez kosmall

Widzę zestawienie zacne, Saab + Ducati .... gratuluję i powodzenia Diabeł.  Jest coś bardzo zbieżnego między Saabem wśród samochodów a Ducatem wśród motocykli, ciężko to wytłumaczyć, trzeba mieć i jedno i drugie :D.

Fakt, coś w tym jest, że jak się wsiądzie/dosiądzie/zobaczmy to się zachce i koniec, basta ;) Nie, żebym skreślał inne auta tylko.... No tak się jakoś potoczyło, że ten i żaden inny. Pierwszy potwór już jest, teraz przyjdzie pora na drugiego z mniejszą liczbą kół :) Nie mniej jednak trzeba będzie kupę kasy uzbierać i bić się z myślami - czy jednak nie dłubnąć jeszcze bardziej 9k czy zakupić monstera - chociaż po namyśle pewnie wyjdzie na Ducati heheh bo w Saabie dość modów no może jeszcze ewentualnie większy IC i dostroić na cacy ECU. Golas z Vką pod siodłem musi być... i będzie! jak tommy lee jones :D

Fajny wóz na miasto bym miał, gdybym miał te luźną dychę.

No ale niestety cały czas po łbie chodzą dziwne pomysły oprócz ducati, to jakiś bobber, cafe, weteran, royal enfield itp, itd - potrzebuję hangaru lotniczego i numerów na najbliższe losowanie "Mi to Lotto".

No ale niestety cały czas po łbie chodzą dziwne pomysły oprócz ducati, to jakiś bobber, cafe, weteran, royal enfield itp, itd - potrzebuję hangaru lotniczego i numerów na najbliższe losowanie "Mi to Lotto".

Nie Ty jeden ;) Też milion pomysłów mam... jak każdy, tylko funduszy brak faken :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.